Portabil Auto DAB+Radio Receptor+ FM Apel Handsfree Bluetooth MP3 Player cu Căști Built-in baterie Slot pentru Card TF

127.55lei

199.28lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Portabil cu DAB/DAB+ de Buzunar Receptorului Radio Digital cu Bluetooth MP3 Player Cu Casti

DAB/DAB+ se potriveste pentru: Australia, Belgia, Republica cehă, Danemarca, Franța, Germania, Gibraltar, Hong Kong, Irlanda, Italia, Kuweit, Malta, Maroc, Olanda, Norvegia, Polonia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Regatul Unit

Descriere:

Acest dispozitiv cu design buzunar este pentru drumeții, fac sport si alte activități în aer liber.Nu numai că puteți asculta yo clar de cristal de înaltă calitate digital DAB+ radio și muzica preferată de pe acest receptor radio, dar utilizarea receptorului de a primi posturi de radio FM.Ce e mai mult, acesta poate reda muzică în telefonul mobil cu Bluetooth 4.0.

Caracteristici: Adoptă DAB/DAB+ de a primi de decodare pentru a oferi audio digital de sunet la fel de clar ca CD-ul de calitate.Suport funcția de radio FM, universal trupa între 87,5 și 108MHz, puteți receptor FM ca iti place.Player Bluetooth și Bluetooth cu funcție hands-free pentru utilizarea cu telefoane mobile cu Bluetooth 4.0. Suport TF card MP3 player funcție, cea maximă este de până la 32GB, care vă permite de a asculta și de a descărca muzica preferată și vă bucurați-vă. 1.8-inch LCD display reglabile și timpul de așteptare și de contrast face să-l utilizați la usurinta.Portabil de buzunar digital DAB radio player, ușor de transportat, utilizat de obicei pentru mersul pe jos, mersul, alergare, fitness și alte ocazii.

Caietul de sarcini:

DAB / DAB + tuning range: i70-240mhz

FM tuning: 87.5-108

Suport TF card: pana la 32G

Suport format muzica: MP3, WMA

Versiune Bluetooth: 4.0

Ieșire Audio: 3.5 mm căști

Antena: cablu Căști

Incarcator: micro-usb DC 5V

Baterie: built-in 850ma baterie cu litiu

Timp de încărcare: 3-4 ore

Timp de joc: până la 8 ore

Lista De Pachete:

1 * Receptor Radio DAB

1 * Manual De Utilizare

1 * Căști

1 * Cablu USB de Încărcare

Garantie Si Returnare

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt de bună calitate și în curs de examinare înainte de a fi expediate.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2.Dacă există unele manopera sau materiale defecte cu produse,vă rugăm să ne contactați în primul rând,avem în schimb sau oferă alte soluții pentru a face o alegere.

3.Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună.Acestea trebuie să fie în stare de resalable.Om-defecte nu sunt garantate,cum ar fi rupt,zgâriat și așa mai departe.Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Transport maritim: 1. Vom trimite colete în termen de 2 zile lucrătoare (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică), după cumpărătorului de plată este verificată de către Balioilhaircare.ro în funcție de metoda de livrare ai ales sau mult mai fiabile si mai rapide moduri în circumstanțe extraordinare.Vom lăsa un mesaj pentru a spune numărul de urmărire după ce vom livra produsele la tine.

2. Dacă aveți orice cerințe privind descrierea mărfurilor și valoarea declarată în chitanță (factura comercială),va rugam sa ne lăsați un mesaj după plată.

Feedback-ul

1. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ia timp pentru a ne lăsați un feedback pozitiv.Încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte și în mod constant îmbunătățirea serviciilor noastre.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pe care ai comandat-o, nu-ți face griji,pls contactati-ne,mai întâi, vom rezolva problema pentru tine în timp.Cred că putem rezolva orice dispută prin negocieri amiabile.

Etichete: radio wifi, tuner auto, dab, internet wifi radio, Tecsun, radio fm, land rover discovery, 2 dab radio auto, radio retro, radio dab

Alimentare Baterie Reîncărcabilă
type5 Radio
type6 DAB Radio Receptor
Wifi No
Type3 radio fm
Stil Portabil
Type2 Buzunar Radio
Bluetooth Da
Numărul De Model Buzunar Radio
Nume De Brand CREZI
type8 Radio digital DAB
type1 radio dab
Tip dab
Pachet Da
Funcția NICI unul
Ecran Da
type7 Portabil cu DAB
type4 Receptor Radio
Origine NC(de Origine)
type9 mp3 player
Corpul Material Plastic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea