KB6011 KB4011 Geiger Detector de Radiații Nucleare Dozimetru Beta, Gamma, X-Ray Test

281.21lei

342.94lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

KB6011/4011 Geiger Detector de Radiații Nucleare Dozimetru Personal Marmură Detectoare de Beta, Gamma, X-ray Tester

Caracteristici:

Click zgomot de un contor Geiger(continuu clic)

De 100 de secunde, afișare histogramă

Mai puțin de 1 secunde ridicat de decibeli rapid de alarmă (KB6011)

Expunerea la radiații timp de contact de statistică (KB6011)

Expunerea la radiații durata statistică (KB6011)

Turbo T2.0

Iluminare din spate, sonerie complet deschis, de viață a bateriei de 24 de ore, incarcare USB!

Parametru:

Model de dispozitiv:KB6011 /4011

Tip de radiații: radiații γ,raze X, β particule

Control senzor: Geiger-Müller contra tub

Doza echivalentă rata:0.00~5000uSv/h

Gama de energie: 48keV ~ 1.5 MeV (

Inerente eroare:

Sensibilitate: 80CPM/uSv/h (Co-60)

Unitate: uSv/h , cpm

Diferența între KB serie de dispozitive

KB6011 model SBM-20 versiune și versiunea general.Generalul versiune folosește internă Chineză Huahe M4011 tub Geiger, care are aceleasi specificatii ca SBM-20 tub Geiger, cu toate Acestea,SBM-20 Geiger versiune a ușor superioară viteza de răspuns și durabilitate.Comparativ cu KB4011, KB6011 deține mai multe funcții de test.Inclusiv exclusiv "excesive de radiații contact conta statistică funcția" și "expunerea la radiații statistici în timp funcție".Aceste două funcții noi ar putea oferi suficiente valori de referință în producția industrială, medicală, de inspecție și de protecție, pe termen scurt și radiologie de evaluare.

Pachetul inclus:

1 Set Contor Geiger Detector De Radiații Nucleare Dozimetru

Notă:

valori alarmante:> 0.52 µSv/h

Seif de valori:

Mediu de fundal radiații ≈ de 0,18 µSv/h

General metode de testare: Așezați dispozitivul împotriva testelor obiect, datele sunt răcoritoare la fiecare 15 secunde (1 ciclu de testare), așteaptă 60 de secunde (după 4 cicluri), citirea valorilor ar trebui să rămână stabilă.Pentru marmură radiații testare, a sugerat timpul de testare va fi de 5 minute (având în fundal valoare de radiații este foarte mică, deci 5 minute de colectare a datelor este necesar pentru rezultate mai precise).

De radiații din jur test:Așezați dispozitivul de 1 metru deasupra solului, evitarea beta-ray interferențe de la sol și testare în zone deschise timp de 5 minute.Observa media citirilor de pe ecran.

Găsi sursa de radiații:Schimba pentru a afișa histograma interfață, și scana obiectul aproape de partea din spate a mașinii.Observa grafic situația și sunetul de alarmă.

De uz casnic de testare obiecte: Pietre, bijuterii, bunuri importate de detectare a radiațiilor (toate modelele se aplică).

Medicale / echipamente teste cu radiatii: radiatii inspecție de aparate cu raze X, cum ar fi de securitate mașini de control, CT, ținut în mână de metal defectoscoape, spitalul de siguranță distanța de măsurare, monitorizare în timp real, folosind radiații medicamente (KB6011 Recomanda)

Radiații semnalizator:În partea de jos a ecranului, indicatorul de culoare galbenă luminează intermitent o singură dată, indicând faptul că tubul Geiger primește un semnal de descărcare de gestiune.Cea mai mare frecvența, cu atât mai mare nivelul de radiatii valori.Deoarece nu există o radiație de fond din mediul cosmic și aer, nu ar trebui să fie de 20 la 30 de batai pe minute intermitent în condiții normale de condițiile de mediu.

Doza funcția de acumulare (Doza):Se poate înregistra doza de acumulare de la ultima dată când ștergerea de date.Vă rugăm să păstrați această valoare nu mai mult de 3100µSv în termen de un an, în caz contrar, cantitatea de radiatii primite vor depăși standardul național de valori.

Contactată poluanți funcția de numărare (de Contact)(NUMAI PENTRU KB6011): acest număr vor fi adăugate în timp ce dispozitivul are contact direct cu poluanți de fiecare dată.Acesta poate fi curățat la zero după utilizarea ClearData manual.

Expunerea la radiații statistici în timp(Exp.Timp)(NUMAI PENTRU KB6011): această funcție poate ajuta utilizatorii să înregistreze momentul în care a fost expunerea sub raze.De exemplu, în timp ce folosind raze X mașină de examinare, sau timpul în contact direct cu radiația poluanți.Aceste date pot fi, de asemenea, eliminate la zero după utilizarea ClearData manual.

Cum de a efectua radiația de fond valoarea de calibrare pe produs.(Non-esențiale funcționării)

Pentru a calibra fundal valoare de aparat, Porniți-l și apăsați butonul confirma pentru a intra în pagina de setare, faceți clic în mod repetat ClearData de 20 de ori sau mai mult, apoi reporniți dispozitivul, acesta va intra în fundal valoare interfață de calibrare automat.În acest moment, dispozitivul trebuie să fie lăsat pe masă de 30 de minute, timp în care, nu face contact cu orice sursă de radiații.După o așteptare de 30 de minute, aparatul se auto-calibrarea este finalizată.Reporniți dispozitivul și de a continua utilizarea acestuia.

Toate produsele (KB4011/KB6011) sunt de fabrica corectate înainte de expediere și au o performanță de încredere.

Etichete: dozimetru geiger, contra rând, helloween tricou, tub geiger, radiații gamma semn, 300 beta rr, geiger, antic contor geiger, beta, contor geiger

Certificare NICI unul
Tip 3 cifre Contoare
DIY Consumabile ELECTRICE
Numărul De Model C6UE9FF100396-6011
Nume De Brand OOTDTY
Origine NC(de Origine)
Model de dispozitiv

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea