FTLAB Inteligent Geiger Detector de Radiații Nucleare cu CAPAC Counter Test pentru iPhone, Android Telefon gratuit de transport maritim

160.63lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Atenție:Cum arată în fotografie și video, mii de element, onlly verifica acele obiecte care conține Gamma și X-ray.Closly subliniat cu 1cm.Pentru mediu și radiația de fond, pls achiziționa Geiger Pro sau un singur fir.

Simplu, Inteligent Geiger pentru utilizatorii de acasă.

Caietul de sarcini:

Caracteristici:

-Senzor Semiconductor

-Design Ultra-compact, ultra-redus de energie, nici o baterie externă

-De înaltă sensibilitate de măsurare cu o precizie de măsurare a semnalului de tehnologie

-Afișare în timp Real a rezultatelor măsurătorilor

-Ușor pentru a măsura radiațiile

-Dezvoltat de Coreea, made in China

Cum să utilizați:

Inteligent Geiger este compatibil cu sistemul de operare al iSO și Android ( ar trebui să fie Androind 4.2 de mai sus și ieșire căști 2.0 V de mai sus)

-Căutare după "FTLAB" sau "Inteligent Geiger" în Google play sau Apple store pentru a descărca și instala APLICAȚIA.

-Măsoară mai mult de 3 minute și mai aproape de obiect suspect se va obține date mai exacte.

Atenție:

-Eroarea de măsurare depinde de Modelul telefonului Smartphone, iar datele de nici o marca de telefon inteligent poate nu la fel de precis ca marca de telefon, unele poate nu poate lucra din cauza de calitate.

-Există atât de multe branduri de telefoane inteligente și de calitate este inegală, și e atât de greu pentru a testa toate telefoanele sau să dea un telefon compatibil lista, va rugam sa consultați cerințele: Androind ar trebui să fie 4.2 de mai sus și ieșire căști 2.0 V de mai sus .

-Xiaomi, Sony, vechi Hhuawei nu este compatibil cu acest produs.

-Acest produs nu este folosit pentru a măsura radiațiile de fundal, pls cumpăra Geiger Pro dacă doriți să verificați radiația de fond.

-Din cauza misopration sau telefonul e problema, poate duce la item nu au de lucru, pls contactati-vânzare înainte de a pleca comentarii rău.

Etichete: lungime metru, dozimetru geiger, beam splitter takagi, contra rând, componente smd se amestecă, tub geiger, mini reîncărcabilă contra, geiger, cercul contra, antic contor geiger

Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile ELECTRICE
Nume De Brand technonia

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea