Buffalo Plaid Verifica Covor Bumbac Țesute manual Interioară/în aer liber, Zonă de Covoare pentru Stratificat Usi Covorase Covor Lavabil

146.22lei

178.30lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[CALITATE PREMIUM]Noastre țesute manual buffalo plaid covor este fabricat din bumbac de înaltă calitate,gros și durabil, conceput pentru o durată lungă de viață,o mare pentru utilizarea de zi cu zi.

[DESIGN CLASIC]:Pe covor alb și negru oferă o atmosferă elegantă în formă de un clasic model carouri, Da casa ta un cămin cald și confortabil vibe.

[UTILIZAREA MULTIFUNCȚIONALĂ]:Alb-Negru Carouri covorul Poate fi folosit ca o ușă mat, baie covor, spalare covor camera, veranda saltea, saltea de bun venit, covor, apartament covor, covor zonă, intrare covor, canapea mat și mai mult.Ai nume!

[UȘOR de întreținut INTERIOR/EXTERIOR COVOR]Masina de spalat cu detergent slab și apă,nu folosiți clor sau înălbitor, aspirarea Regulată, și la fața locului de curățare va ajuta covor rămână atractiv și de funcționare.

[SUPER ULAR ÎN PINTEREST]:Decora casa ta cu dimensiuni Standard 35.4 x 59 cm buffalo plaid în aer liber covor, pune-l pe veranda din fața casei tale cu un covor pe partea de sus.Foarte drăguț stratificare!cele mai recente și cele mai la modă fermă decor!

Culoare:Negru + Alb

Material:lenjerie de pat din Bumbac

Dimensiune: 90x150cm

Conținutul Pachetului:

1x Preș

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: toamna ușa covoare interior, ușa covoare interior text, usa mat în aer liber, ușa covorașe de intrare mare, covor ușă, covor de vin, interior covorașe, ușa covoare interior italiană, preș în aer liber, covor preș

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea