Ignifug de Izolare Termică Jumătate Rotund Șemineu Covor Mat Non-alunecare de Supraviețuire de Urgență Pături Pentru Semineu Camping Pad

41.62lei

68.22lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Poate fi folosit ca izolație termică sau scut termic.Previne cărbune de la care se încadrează pe podea, casuing foc accidental.Bun ignifug efect.

2. Supraviețuirea pături de urgență: Poate fi folosit pentru a stinge incendii mici, fără haos ca niște stingătoare de incendiu.Poate opri focul de lichid sau unsoare imediat prin tăierea alimentării cu oxigen.Poate fi de asemenea utilizat în diferite tipuri de incendii.

3. Cea mai inalta calitate: Realizate din 100% de înaltă calitate, materiale ignifuge.Este format din 2 straturi de siliciu acoperite cu țesătură din fibră de sticlă și un strat de incendiu film pentru a maximiza rezistenta la foc.

4. Ușor de utilizat: pur și Simplu trage în jos și răspândi focul pătură, apoi încet arunca pătură de incendiu pentru a acoperi foc. (lăsați-l să fie acolo pentru câteva secunde).Opriți aragazul sau orice sursă de căldură.

5. Ideal pentru salvare: alegere Ideală pentru salvare.Non-toxic și în condiții de siguranță pentru adulți, copii și animale de companie.Nu va expira, foarte convenabil.Pot fi ușor stocate în bucătărie.Recomandat să păstrați-o în jurul valorii de bucătărie, șemineu, camping, birou, gratar, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Jumătate Rotund Șemineu Covor Mat

Dimensiuni(aprox.):

68X122cm/26.77*48.03 în

81X152cm/31.89*59.84 în

Material: silicon strat ignifug

Culoare: negru, gri argintiu

Greutate: aproximativ 1000g

Lista De Ambalare:

1*Jumătate Rotund Șemineu Mat

Etichete: sudare pătură mare, fotografie personalizate fleece pătură, mat puzzl, clasic 119, filtrul de sită, siliciu sudare pătură, semineu covor, ignifugat mat, personalizat imagine pătură, captiva mat

Material Alte
Numărul De Model EL03860
model Alte
Caietul de sarcini OTHER
Covor De Vânzări Personalizat Covor (patrat)
Model Tip Alte
Technics Alte
Utilizarea Podea
Design Alte
Stil Alte
Origine NC(de Origine)
Grupa De Vârstă Alte
Cerere Alte
Nume De Brand AIHOME

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea