GameSir F2 Mobile Gaming Controller cu Tragere de Declanșare + GameSir Gheare Mănuși Deget 1 Pereche de Degete Maneca pentru PUBG

74.70lei

276.62lei

-72 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ajuta Puiul

GameSir nu a oprit ritmul de produse inovatoare pentru a îmbunătăți și de a satisface clienții experiență de joc.Toate tainele sunt ascunse în acest ușor de transportat oval periferic de gaming: GameSir F2 Firestick Prindere poate inspira dvs. lunetist talent.

Hardware Periferice: Nu Există Un Ban, Doar Juca!

A fost dat afară din joc?Cont banat?Nu vă faceți griji despre GameSir F2 Firestick Prindere!Spre deosebire de alte periferice pentru gaming, atunci când juca jocuri cu GameSir F2, jocul nu va recunoaste ca un emulator de jucător, așa că nu va fi dat afara din joc, altfel contul nu va fi interzis.

Fotografiere Butoane de Declanșare: Viteza este Rege

Viteza este cheia pentru obtinerea de pui cina în jocuri FPS.Două clipuri pot ajuta cel mai bine în micromanipulare, care pot fi ușor ignorate de control manual.Cu GameSir F2 Firestick Prindere, puteți trage de la ambele părți în timp ce trecerea de unghiuri.Transparent design din clip evită care acoperă ecranul, și de înaltă densitate cauciuc conductiv și aliaj de butoane a se asigura un răspuns rapid și sensibil.

Design Ergonomic

GameSir F2 Firestick Prindere foloseste un metal lustruit rezistent la zgarieturi caz.Designul ergonomic este de neegalat, astfel reducând oboseala la nivelul mâinii, cauzată de lungă de jocuri.În același timp, jucătorii pot, de asemenea, încărca telefoanele lor și conectați în căști în timp ce juca jocuri.

Ușor de Utilizat, Ușor pentru a Câștiga

GameSir F2 Firestick Prindere este foarte ușor de configurat.Sale "ou-ca" forma poate fi separat și asamblate într-un elastic de prindere, potrivit pentru orice smartphone de la 4,5 cm la 6 cm.Doar separa "ou", întindeți-l la dimensiunea de telefon, și clip butonul de declanșare la partea de sus a telefonului pentru a obține a început!

Specificatii Tech

Brand: GameSir Model: F2 Telefon Mobil compatibil: 4.5~6 in.Dimensiune produs (Întins): 6.2*1.46*3.35 în.Lungime maximă, în timp ce întinse: 7.Dimensiune produs (Asamblat): 4.53*1.77*1.38 în.Dimensiune pachet: 6.89*1.77*2.17 în.Greutate brută (Prindere Numai): 0.11 lb

În Cutie

1* GameSir F2 Firestick Prindere O Pereche de GameSir Gheare Degetele Mâneci

Etichete: telefon pubg mobil, chrono trigger, lupta controler de joc, gamesir x1, mobile gamepad, controlul pubg, Control, joystick pc, gamepad lehuai, pubg controller asus

Baterie NU ESTE NEVOIE
port usb No
Compatibil Marca/Model NICI unul
Nume De Brand gamesir
Numărul De Model F2+Talon
Tip Gamepad-uri
Dimensiune Produs (Întins) 6.2*1.46*3.35 în.
Telefon Mobil compatibil 4.5~6 in.
Pachet Da
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Produs (Asamblate) 4.53*1.77*1.38 în.

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea