Baterie Reîncărcabilă De Impulsuri Electronice Masaj Electric Gât Stimulator Muscular Electrod Pad Pentru Dureri De Spate De Eliberare A Pierde In Greutate

17.96lei

30.97lei

-42 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Reîncărcabilă 6-în-1 de Impulsuri Electronice Masaj Gât Spate Stimulator Muscular pentru Ameliorarea Durerii cu 6 Moduri și 9 Viteze Strengthes

DESPRE PRODUS

Ca un profesionist domiciliu masaj de relaxare instrument, Acest puls electronic massager este combinat cu populare electric tampoane de masaj și terapie de puls metoda de masaj.Ce e mai mult, acest nou modernizate o utilizează tehnologia inteligentă simularea 6 tradițională clasică efecte, cum ar fi acupunctura, ventuze și gua sha,etc. Pentru sănătatea dumneavoastră și oamenii îți pasă, nu-i ignora cu ușurință orice disconfort în organism .Este potrivit pentru intreg corpul, cum ar fi gât, cap, umăr, spate, talie, brate, coate, picioare, genunchi, picior,etc. Indiferent unde vă doare, vă poate ajuta să atenua durerea instantaneu.În plus, acesta poate fi folosit ca stimulator muscular.Insistând asupra utilizării 30 de minute de zi cu zi, se poate realiza efectul dublu de masaj și relaxare.

CARACTERISTICI

Înainte de a trebui să se consulte cu medicul pentru dureri de gat severe, vă rugăm să acorde o atenție și să aibă grijă de gât.Pentru că odată ce ai să solicite asistență medicală, știi că va fi o consumatoare de timp, costisitoare și laborioasă experiență.Deci, da pe gât un masaj adecvat în fiecare zi, ajuta-te gratuit dureri de gat.Dacă nu se poate insista pe a face acest lucru din diverse motive.Apoi, acest masaj va fi alegerea perfecta: MINI PORTABIL; ELECTRICE; C; COST-PERFORMANȚĂ ÎNALTĂ;-economie de TIMP; ECONOMISIREA forței de MUNCĂ; PROBLEME de ECONOMISIRE; Și ce e mai mult, Se pare atât de elegant.

1. 6 tehnici de masaj clasice reglabil și 9 viteze putere reglabila : are 6 moduri de masaj ca mdashmdashmassage, ciocan & cot de presă, se framanta, guasha, acupunctura, ventuze borcan.Fiecare modul are 9 viteze putere.

2. Mini Portabila si reincarcabila :puteți folosi oriunde doriți.De încărcare pentru 2 ore, apoi puteți să-l utilizați pentru 8 ore continuu.

3. Siguranță : Se proiectează cu protecție ESD și Scurt-circuit de protecție.Nu vă faceți griji despre problemă de energie electrică.

FUNCȚIA

1.Electrice musculare masaj, acesta poate face de formare musculare și relaxare.

2.Ca și gât masaj, acesta poate ajuta la reducerea dureri de gât în mod eficient.

3.Ca auto-masaj instrument, puteți folosi oriunde și oricând.Acesta poate ajuta la ameliorarea dureri de corp în curând și anti-celulita.

Indiferent cumperi pentru tine sau ca un cadou, este perfect moda si practic cadou.

METODA DE UTILIZARE

1. Conecta două bucăți de sârmă.

2. Accesul putere de sus port.

3. Atașați patch-uri de piele.

4. Apăsați "M" mai mult pentru a porni alimentarea, apoi, de asemenea, apăsați "M" switch mode( Aceasta înseamnă că "M" este atât de butonul de alimentare și butonul mode ).

5. Apăsați tasta " - " pentru a reduce puterea, apăsați '-' mai mult pentru curentul electric.

VĂ RUGĂM MEMENTO

Patch-ul poate fi folosit zilnic și curățate cu apă.Pentru a se asigura de igienă, vă recomandăm înlocuirea patch-uri o dată la fiecare trei luni.

Etichete: masaj muscular arma, se potrivesc dota, acupunctura profesionale pen, picior de căldură, durerea, zeci de mașini de mare, baie, saună, personal masaj electric, dumbbel, oamenii stimulator muscular

Tip Baterie Reîncărcabilă De Impulsuri Electronice Masaj
Cerere Corpul
Nume De Brand NoEnName_Null
Funcția Gât Umăr Corp Masaj & Relaxer
Timp De Încărcare 2 ore
Plasture Dimensiune 70*70*2mm
Rezistenta timp 8 ore
Caracteristică Cu 6 moduri și 9 putere
Tensiunea de ieșire 5-100V0p(+/-20%)
Alimentare Reîncărcabilă
puls 4-400us(+/-20%)
Curent de lucru 3-60mA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea