7 IN 1 cu Ultrasunete EMS Grăsime Cavitație Corp Slăbire Mașină de Grăsime Arzător LED Foton Terapie Fața Corpului de Ridicare a Pielii Masaj

174.71lei

249.58lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

7 în 1 EMS față și corp slăbire mașină, folosește 6 tehnologie și de a rezolva 7 mari probleme.Se poate strânge pielea pierde, pentru a îmbunătăți celulita, elimina rid, adânc de nutriție, se diluează melanina, elimina acnee și la fața locului.

Caracteristici: vibratii cu Ultrasunete cu 1.000.000 de ori/s, de a promova absorbția cutanată și de a activa celulele pielii.Ionii pozitivi de plumb murdărie, grăsime, menține pielea curată și proaspătă.Ioni negativi duce în nutriție, hranesc si hidrateaza pielea.EMS tampoane a micro curent de stimulare, poate stimula muschii si consuma din jur grasimi, zaharuri si carbohidrati pentru a menține corpul slabit.LED foton terapie, combină albastru, rosu, verde, lumina LED-uri pentru a dilua prostia, elimina acnee, elimina antirid și de a restabili elasticitatea pielii.Electrod de argint mănuși fibre, modelarea corpului și de a îmbunătăți circulația. 7 niveluri și cinci moduri de a ajusta.Ușor de operat, senzație de mână confortabil.Utilizarea împreună de îngrijire a pielii gel, corp gel slăbire.Nu e aplicabilă doar pe fata modelarea, dar, de asemenea, pe corp slăbire.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Intrare: 100-240V

Ieșire: 15V

Putere: 6W

Frecventa: 1MHz

Roșu lungime de Undă de Lumină: 625±3nm

Albastru de Lumină lungime de Undă: 465±3nm

Verde de Lumină lungime de Undă: 525 ±3nm

Plug Tip: UK Plug, Plug SUA, UE Plug(Opțional)

Culoare: Alb

Element Dimensiune: aprox. 23.5 * 5.5 * 7.5 cm / 9.3 * 2.2 * 3.0 inch

Greutate pachet: aprox. 600g

Tip De Element: Corp Slăbire Mașină

Funcție: De A Accelera Metabolismul, De A Spori Regenerarea Proces, Se Diluează Prostia, Anti-Imbatranire, Pierde În Greutate, Corp Subțire

6 Introducerea Tehnologiei:

1. Cu ultrasunete, masaj și slăbire a funcției

Ultrasunete poate îmbunătăți permeabilitatea cytomembrane, pentru a schimba anaerobe starea de celule, de a spori capacitatea de absorbție a celulelor, activează celulele de energie.

2. LED reînnoi pielea funcție

Lumina albastră: 455-470nm, lumina albastră a calma și efect anti-acnee, se poate regla secretia de sebum condiție.În plus, lumina albastra, de asemenea, îmbunătăți piele moale, pentru a realiza strângerea și fermitate pielii.

Lumina rosie: 620-630nm, lumina rosie poate stimula fibroblaste de corium strat, a accelera circulația sângelui, crește elasticitatea pielii, elimina ridurile.

Lumina verde: 525±3nm, are efect de neutralizare, de echilibrare și calmant.Se poate ușura tulpina, draga limfatic și eliminarea edem.

3. EMS tampoane buna funcția de canale.

EMS este o fizioterapie care are un efect bun pentru organism.EMS poate stimula puncte de acupunctura, activa energie, astfel încât să reglementeze în interiorul corpului.

4. Magic mănuși de masaj și de îngrijire corp funcția

Electrod de mănuși pot îmbunătăți corpul circulație și capacitatea de absorbție a celulelor.În același timp, ea poate avea grijă de mână.Deci, se poate slăbire și de îngrijire a corpului, în același timp.

5. Ionii pozitivi de conducere funcția de curățare

Cele mai multe murdărie, ulei și produse cosmetice de reziduuri au ioni negativi, atât ionii pozitivi de cap de masaj va suge reziduuri, deci pentru a curăța pielea profund.

6. Ioni negativi, ceea ce duce în nutriție

Îngrijire de zi cu zi a produselor de nutritie cea mai mare parte doar pentru a epidermică strat, 7 in 1 masina de frumusete a ionilor negativi poate combina cu celulele pielii' ioni pozitivi, pentru a trimite nutriție a pielii, astfel încât pentru a realiza adânc nutrienți efect.

7 Funcții:

Strângeți pielea pierde

Îmbunătăți celulita

Elimina rid

Adânc nutriție

Se diluează malanin

Elimina acnee și la fața locului

Pachetul Inclus:

1 x Mașină Principal

1 x Ochelari

2 x Tampoane EMS

1 x EMS Cablu

2 x EMS Mănuși

1 x Adaptor de Alimentare

1 x Manual de limba engleză

Notă:

1.Vă rugăm să nu utilizați dacă vă simțiți orice iritație.

2.Pacienții, femeile gravide și cardiace pacientul nu trebuie să utilizeze acest aparat.

3.Este sugerat pentru a utiliza aparatul pentru 10 minute pentru fiecare funcție pentru prima dată, și de a crește treptat timpul la 30 de minute.

Etichete: frumusețea dispozitiv de terapie cu ultrasunete, cavit, aparat cu ultrasunete, terapie cu ultrasunete, ems mașină cu ultrasunete, d16, scrot legat, dhl, cellulit, mii, cavitslim

Cerere Corpul
Nume De Brand TMISHION
Tensiune Standard 220V
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea