Telefon Lupă de Ecran 3D de Telefon Lupă de Ecran Smartphone Pliabil Lupă de Ecran pentru Toate Smartphone

17.18lei

22.59lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Ecran Funcția de Zoom: Mărește ecranul telefonului de 3-5 ori mai multă bere pentru a face mai convenabil pentru vizionarea de filme și clipuri video de pe telefon.Nu ține lupă în razele de soare.Când te uiți la clipuri video, stinge lumina în cameră, în scopul de a avea o rezoluție bună.

2. De înaltă definiție conice oglindă design: fabricat cu oglinzi Fresnel, procesul este mult mai rafinat și feedback-ul este mai bun, de înaltă definiție viziune, protecție împotriva radiațiilor, fără sursă de alimentare, telefonul este HD 3D lupa are un stand pliabil.

3. Usoare si portabile și extensibil design și suport de bază: super-subțire, atunci când îndoite și poate fi purtat in geanta sau poseta.Potrivit pentru interior, camping, turism, agrement.Stretch design pentru o mai bună protecție a ecranului de la daune, și de un suport reglabil pentru baza pentru o vedere mai bună alegere.

Descriere:

Un cadou inteligent pentru tine, pentru familie, simplu și design elegant face ca acest produs o alegere bună de cadouri de vacanță pentru familie sau prieteni.Acesta poate fi folosit ca un tradițional lupă pentru a citi cărți sau ziare, un cadou bun pentru persoanele în vârstă, pentru copii și studenți.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru / Rosu/ Alb (opțional )

Dimensiune: 10inch / 12 țoli (opțional)

Material: Plastic Abs+finier Ultra-clear Blue Lentile

Pachetul Inclus:

1 * Telefon Lupă De Ecran

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: led-uri de interior 2000 w, lego omul cu masca de gaze, instrument electr, g șoc gheață bezel, a condus insignia 2009, led albastru de gheață 31mm, led-uri de vânătoare 32000, jocuri ieftine magic, led-uri de gheață lampa h27w

Cu Lumina Sau Nu No
Stil În Picioare Stil
Certificare NICI unul
Material ABS
Origine NC(de Origine)
Sursa De Lumina NICI unul
Nume De Brand ACEHE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea