12 inch Portabil Camping de Călătorie Telefon Mobil cu Ecran 3D Telefon Mobil Lupă de Ecran HD Video Amplificator Stand Suport

8.88lei

17.71lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate] Caracteristică:

1. HD ecran: Fresnel oglindă ecran adoptă HD cu zoom optic tehnologie, care poate mări HD cu 3 până la 4 ori, prevenind eficient radiațiile generate de telefonul mobil.

2. Alunecare de design: stretch silicon buton rotund, și apoi, pe ecran apare.Această alunecare modul ecran ajută pentru a proteja ecranul și este mult mai potrivit pentru transport.

3. Operare simplă: ecran amplificator dubleaza dimensiunea ecranului, astfel încât să puteți face cele mai multe dintre filme și clipuri video de pe HD smartphone.Adăugați o tastatură Bluetooth și să-l utilizați pentru a juca HD.

4. Materiale de inalta calitate: ABS plastic și Fresnel oglindă, puternice și durabile, chiar mai mare definiție.Ridica cadru reglabil unghi de vedere.Non-alunecare pad silicon protejează și stabilizează telefon.

5. Compatibilitate excelentă: fie că sunt pentru iPhone sau un telefon cu Android, ecran proiector de lupă poate fi utilizat cu dispozitivul. 3D plăcere vizuală poate evita oboseala vizuală.

Caietul de sarcini:

Material: plastic ABS + Phoenix obiectiv

Mărire: de 3-4 ori

Funcții: amplificare, ochelari de protecție, protecția împotriva radiațiilor, suport stativ

Dimensiune produs: 260 * 175 * 10 mm/10.23*6.88*0.39"

Culoare: Negru, Alb, Rosu

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 X Telefon Mobil Ecran Lupa

Etichete: amplifica telefon, mobille telefon lupă de ecran, 3d ecranul telefonului, v10, proiector, lupa pentru mobil, ecranul telefonului, spliter tv, hands free lupe, xperia 1 ii

Numărul De Model Mobile
Sursa De Lumina NICI unul
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand alloet
Stil În Picioare Stil
Cu Lumina Sau Nu No
Certificare CE
Material Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea