Nurca minge de brose pentru femei Catifea Panglică Bowknot Frumoasă Camee Simulate-perla Brose Vintage Elegant Costum de Bijuterii

12.59lei

17.76lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

La același preț, va vom oferi cea mai buna calitate.Dacă pentru dumneavoastră întâlniri orice probleme, vă rugăm să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să-l rezolve.

ANUNȚURI Cu fotografii de produsele noastre captura toate fizică.Dar din cauza diferite de lumină și monitoare de calculatoare și telefoane,culoarea produse în fotografii poate fi un pic diferit de culoarea reală.Și produsele noastre de calitate nu vor fi afectate de acest lucru.

Express descriere Logistica descriere, din 20 aprilie, toate comenzile sunt la mai puțin de 5 dolari, unifica Obișnuit Express, singur pentru mai mult de 5 dolari emise de înregistrat express, ne pare foarte rău pentru a aduce un inconvenient pentru tine, te rog iarta!

Etichete: împăratul tricou, desert tapet, proaspete de lână femei, doamna camee negru, camee vintage, cameo diy, brosa funda, mână de sex feminin model, doamna cameo albastru, brosa funda

Stil Trendy
Material Tesatura
Ace femei brosa
email pin broșe pentru femei
Metale De Tip Aliaj de zinc
Broșe brosa
Nume De Brand EVerLastingLove@ViVian
Bowknot Nurca mingea brosa
brosa bijuterii Brosa pentru femei
Tip De Element Broșe
Gen FEMEI
arc broșe broșe ace
lucruri ciudate livrare gratuita broșe
Broșe Tip Broșe
Numărul De Model 0300
brosa haine pentru femei
Forma\model Bowknot
Fine sau de Moda Moda

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea