1.3 Inch Aur Antic Bronz Placat cu Jocurile Foamei Mockingbird brosa Pasăre și Săgeata Pin

41.29lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Detalii Produs

Metal: Aliaj De Zinc (Duce & Nickle Gratuit);

Piatra: nu

Culoare: Bronz

Măsura: 33mm diametru de aprox

Stil: Clasic;Vintage;

Culoare: Argintiu si Negru disponibil

2. Imagine Produs Arată

3. Detalii De Transport Maritim

***Vom Posta toate element în termen de 3 zile lucrătoare de la confirmarea plății prin China Post Air Mail (2-4 Săptămâni de livrare)

UE și Țările din america de Nord pot primi în 12-25 zile lucrătoare.Africa și Rusia Cumpărătorul este un pic mai lent ca de 3-6 săptămâni

***Daca comandati mai mult de $200.00 vom Actualiza metoda de expediere DHL/EMS/Fedex/Aramex Expres Transport gratuit (4-9days livrare)

***Cumpărătorul poate plăti o Parte poștale(ca$5, $10, $15, $20) dacă scopul este mai mult de 120 de dolari pentru a actualiza pentru a Exprima de Transport maritim.Cumpărătorul Nevoie de contact cumpărător pentru detalii

Uneori, vamale sau de vreme problema va fi amânată câteva zile.Acesta poate fi de până la 30-45days.

4. Pachet

Elementele sunt bine ambalate cu cutie de carton și pachete cu bule de aer,în scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

5. Foto

Putem furniza fotografii singurul cumpărător elemente de comandă,Dacă aveți nevoie,vă Rugăm să lăsați un mesaj ,și dă-ne adresa ta de E-mail,vom trimis la tine!

6. Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme

Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate.Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda.În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare.Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.

Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

7. Feedback-ul

1. Ta satisfăcătoare este singura noastră urmărire.Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Pls vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv odată ce sunteți mulțumit cu achiziția.

3. Vă RUGĂM să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți mulțumit cu dvs. de a cumpăra, vom rezolva toate problemele cu tine.

8. Se întoarce

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în orignal condiþii.în cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Etichete: pasăre brosa pasare, lut pasăre brosa, HOBBIT, brosa bijuterie, săgeată nock pin, jocurile foamei de bronz pin, RANPO, sovietic pin broșă, stras pasăre brosa, lord of the ring

locul de origine Zhejiang, China (Continentală)
Fine sau de Moda Moda
Numărul De Model 85485
Forma\model Animale
Broșe Tip Broșe
Material Aliaj de zinc
Metale De Tip Aliaj de zinc
Gen Unisex
Nume De Brand ReiFeng Bijuterie
Tip De Element Broșe
Stil Trendy
Tema Moda

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea