Mai Nou Xiaomi Microhoo 3 In 1 Mini Aparat De Aer Conditionat De Răcire Cu Apă Ventilator Cu Ecran Tactil De Distribuție Artic Cooler Umidificator Fan Lamă

152.58lei

198.17lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notă: Aceasta este Xiaomi lanț ecologic produs [nr. de identificare a produsului Xiaomi].

Vă rugăm să confirmați înainte de a cumpăra

Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere.

descriere: Marca Microhoo Numele Mini aparat de Aer Conditionat de Răcire cu Apă Ventilator Model MH01P Dimensiunea Pachetului 196 mm*178mm*182mm greutate Netă 1206g Max putere 6W capacitate rezervor de Apă 1000ml

Caracteristici:

- 3 in 1 multifunctional design:se RACESTE , PURIFICA si UMIDIFICA.Refresh, umidifica pentru o mai bună a aerului, design de refrigerare te duce departe de fierbinte de vară, bucurați-vă de răcoritoare de vară.

- Design de ecran tactil, butoane, mai la modă și convenabil.

- Sincronizare automată: Automat timpii, puteți alege cele mai potrivite pentru a vă bucura de timpul liber, de somn sau de lucru.

- Umidificare si Racire Vânt.Ea are o mare 1000ml rezervor de apă, picături sale preferate de ulei esențial în apă, aer cețos iese pentru a crește umiditatea din aer, purifică aerul și păstrează umiditatea pielii.Dacă adăugați niște gheață, împreună cu apa, te vei simti mult mai rece și vânt rece venit.

- Consum redus de energie, cum ar fi consumul de energie al unui bec, nu foloseste freon, este mult mai ieftin decât cu ajutorul unui freon aer conditionat in zilele fierbinti de vara.Nu sunt expuse lame, nu există nici o posibilitate de a face rău oamenilor și acestea sunt complet sigure pentru copii sau animale de companie pentru a utiliza.

- Dimensiune Mini personal fani, foarte ușor pentru a ridica și pentru a muta, sunt perfecte pentru a fi singur la masa de birou, masa de sufragerie, langa canapea, in dormitor, cu animale de companie adorabil sau oriunde un pic mai rece.

Pachetul Include:

1 x Microhoo Mini aparat de Aer Conditionat de Răcire cu Apă Ventilator

Etichete: xiaomi a calității aerului mijia monitor, foarfeca, aer conditionat xiaomi, mijia, umidifica aerul xiaomi, electrovalva de aer conditionat, fan lamă portabil, balsam de xiaomi, air cooler mini, cele mai recente mini cooler pe aer

Caracteristici Intermitent
Model MH01P
Max. Putere - 20w
Gyro Puternic de apă de răcire
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Până la 99 de fișiere Răcire umidificator
Demontați rezervorul de apă aparat de aer condiționat portabil fan
Apa-lipsa de Putere-off de Protecție Da
Capacitate Rezervor De Apă 1000ml
Canale De Control 3 Canale
Viteza Max mini aparat de aer conditionat de răcire cu apă ventilator
Numărul De Model mini aparat de aer conditionat de răcire cu apă ventilator
Nume De Brand Xiaomi
mini aparat de aer conditionat Reglarea vitezei fără trepte
Scara 1
Economisirea de energie și zgomot redus Puternic de apă de răcire

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea