Sonoff Wireless Wifi Smart Switch Control APP Universal DIY Acasă Inteligente de Automatizare Modulul Timer Inteligent Comutator 10A/2200W

34.15lei

41.62lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Sonoff Wireless Wifi Smart Switch Control APP Universal DIY Acasă Inteligente de Automatizare Modulul Timer Inteligent Comutator 10A/2200W

Privire de ansamblu

Acasă de automatizare este "Internet de Lucruri".

Aceasta înseamnă pur și simplu modul în care toate dispozitivele sau aparatele sunt interconectate pentru a oferi utilizatorilor cu o interfață de control asupra lor echipament de acasa.

1.Sonoff este un low-cost, la prețuri accesibile dispozitiv care vă ajută să-și intensifice în uimitor de inteligent acasă.Este un WiFi comutator wireless care se poate conecta la aparat de diferite tipuri si marci.Sonoff trimite date la platforma de cloud prin Router WiFi, care vă permite să controlați de la distanță toate aparatele cu Aplicația eWeLink pe telefonul tău inteligent.

2.Sonoff face toate aparatele de acasă inteligent, atâta timp cât telefonul dvs. dispune de rețea de la distanță puteți activa sau dezactiva aparatele dumneavoastră de oriunde, în orice moment.Și prin setarea timing-urilor pentru aparatele dumneavoastră, vă puteți menține o viață lipsită de griji.

3.Aplicația eWeLink vă permite să controlați dispozitivele dvs. cu ușurință.Puteți descărca versiunea iOS în App Store și versiunea Android în Google Play.Există o cheie pentru a partaja funcția și puteți controla un comutator cu membrii familiei sau cu prietenii, în același timp, de sonoff comutator.

Pentru a instala Sonoff, să acorde o atenție pentru a ÎN și Afară de semnul de pe Sonoff.

1. Opriți sursa de energie electrică

2. Deschide două galbene scoici la ambele capete

3. Conecta două de energie electrică sursă de cabluri(a Trăi și Neutru) la cele 2 porturi cu "ÎN" mark, un cablu pentru un port, și nu există nici o limitare pentru care port pentru a conecta

4. Conectați cele două aparate cabluri(Live și Neutru) la cele 2 porturi cu "OUT" mark, un cablu pentru un port, și nu există nici o limitare pentru care port pentru a conecta

5. Acoperi scoici și înșurubați ferm

Notă: 1.Am f nu puteți instala și seta,vă rugăm să descărcați ghidul utilizatorului atunci când nu se poate seta.Ne puteți contacta oricând atunci când aveți o problemă.

2.acest Sonoff WiFi comutator care NU au 433Mhz RF de la distanță capacitate.Dacă doriți RF funcție, vă rugăm să cumpere Sonoff RF.

Sonoff Seria De Produse:

Numele Produsului

Caracteristică

Intrare

Tensiune

Frecventa Wireless

Cumpărături

Sonoff TH10

Monitorizarea și set temp.

90~250V AC

2.4 Ghz

Sonoff TH16

Monitorizarea și set temp.

90~250V AC

2.4 Ghz

TH10/16 SET

Monitorizarea și set temp.

90~250V AC

2.4 Ghz

Sonoff Dual

Independent de control 2 dispozitive

90~250V AC

2.4 Ghz

Sonoff Pow

Smart control de la distanță comutator

90~250V AC

2.4 Ghz

Sonoff 4CH

4ch Canal de Control de la Distanță Comutator WiFI

90~250V AC

2.4 Ghz

Sonoff 4CH Pro

4-canal WiFi switch & RF 3 modul de lucru comutator

90~250V AC

2.4 Ghz

Sonoff 4CH R2

4 Canale De Control De La Distanță Wifi Avansate Switch

90~250V AC

2.4 Ghz

Sonoff 4CH Pro R2

4 Canale 433MHz Wifi Avansate Smart Switch

90~250V AC

2.4 Ghz

Sonoff Touch

Wifi atingeți panoul de comutare

90~250V AC

2.4 Ghz

S20 Soclu Inteligent

Wifi smart socket

90~250V AC

2.4 Ghz

Sonoff RF

433Mhz RF Wireless WiFi Smart Switch

90~250V AC

2.4 Ghz

Sonoff T1 UE/marea BRITANIE

WiFi inteligent RF Atingeți pictograma de Comutare APP

90~250V AC

2.4 Ghz

Sonoff Mini RF

433 fără fir control de la distanță comutator

90~250V AC

2.4 Ghz

S pecifications

Culoare: alb.Dimensiune: 88*38*23mm.Material: plastic.Rata de Tensiune: AC90-250V, 50/60HZ.puterea disipată: modul de Transmisie: Wifi 2.4 G. Wifi frecventa: IEEE 802.11 b/g/n.Distanta de Control: infinity.Controlate de linii: 1 linie.Max Curent/Putere: 10A/2200W.Platforma: Android/iOS/WeChat.Temperatura de lucru: 0-55 grade.Pls Notă: acest modul nu are suport 433mhz control de la distanță.

Pachetul inclus:

1 * Wifi smart switch.

4 * șuruburi.

Avantajul produsului: Acceptă rețeaua wi-fi.Acceptă statutul de urmărire: starea dispozitivului în timp util cu condiția să EWeLink.Susține de la distanță a activa sau a dezactiva conectat aparat/lumina.Suporta max 8 activat programate/numărătoarea inversă/bucla cronometre pentru fiecare dispozitiv.Susține numeroase WiFi smart switch-uri de pe un telefon inteligent.Funcționează cu Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Apăsați Funcționează cu Google Acasa Funcționează cu Google Cuib Potrivit pentru Android/iOS/WeChat.

FAQ......

Citește FAQ detaliat pe SONOFF Smart Home Forum.Dacă răspunsurile de mai jos nu poate rezolva problema, vă rugăm să ne contactați direct.

1. Aparatul meu a adăugat cu succes, dar rămâne "Offline".

Răspunsuri: nou adăugat dispozitiv nevoie de 1-2 min sa se conecteze la router si Internet.Dacă rămâne deconectat pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să judece problema cu led-ul verde de stare:

1.1. Led-ul verde clipește rapid o singură dată și se repetă, ceea ce înseamnă că dispozitivul nu a reușit să se conecteze la router.Motivul poate fi ați introdus greșit parola WiFi sau dispozitivul este prea departe de router, care determină un semnal WiFi slab.Dispozitivul nu poate fi adăugat la 5G-wifi-router, doar 2,4 G-wifi este OK.În sfârșit, asigurați-vă că router-ul este MAC-deschis.

1.2. Led-ul verde clipește încet o dată și repetă, ceea ce înseamnă că dispozitivul s-a conectat la router si server, dar nu a reușit să fie adăugate la lista de dispozitive.Apoi porniți aparatul din nou, în cazul în care încă nu funcționează, trebuie doar să adăugați din nou dispozitivul.

Etichete: sonoff, mini sonoff, dw2 sonoff, sonoff t2, fiul, alexa xiaomi, camera pentru usa wifi, casa smart switch, snoff comutator, sonoff fob

Starea de Asamblare Gata-de-Go
Numărul De Model DZ1000-00B
Viteza Max NICI unul
Scara Alte
Origine NC(de Origine)
Gyro NICI unul
Certificare CE
Nume De Brand sonoff

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea