Unitate Flash Usb pendrive Pentru iPhone 6/6s/6Plus/7/7Plus/8/X Usb/Otg/Fulger 2 in 1 Pen Drive Pentru iOS Dispozitive de Stocare Externe

31.01lei

32.62lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Acesta este Un joc Simplu si Multifunctional de Stocare Memory Stick care poate fi folosit pentru Transfer de Imagine/Muzică/Video/Document pe Telefon, Mac,iPad și computer.

[Share Fotografie/Muzică/Video Între Dispozitive]

Transfera cu ușurință fotografii și clipuri video între () pentru iPhone, iPad, Mac, Android și Computere.Prima dată când o utilizați pe iPhone, Identificarea Automată a APLICAȚIEI(este Gratuit).

[Cu Ușurință De Backup De Contact / Foto/Video/Muzica ]

Atunci când flash usb se conecteze la telefonul dvs., aveți posibilitatea de Backup important document flash usb, astfel încât acestea sunt în siguranță.

[Storage Dvs. De Secret De Informații ]

cripta și decripta fișiere pentru a proteja intimitatea.Se poate Utiliza Touch ID ca Parola

[Repede Viteza de Scriere Și 2 Ani de GARANȚIE]

Direct conectează la portul lightning și port USB; experiență de până la 80 MB/s citire și 40 MB/s viteza de scriere cu port USB 3.0.Portul Lightning Viteză: până la 25MB/s viteza de citire, 15MB/s viteza de scriere. 24 Luni GARANTIE.

[Compatibilitate De Produs Și De Sistem]

Compatibil cu cele mai recente (de )Apple iphone 5s/6/7/8/S/Plus iPhone X XR Xs Max iPad dispozitive iOS și Compatibil cu iOS8 sistemul de mai sus.nu mai deranjat un mesaj de avertizare.Formate de fișier acceptate:

Fișier(.xls/.slsx/.ppt/.pptx/.pdf/.txt/.doc/.rtf)

Imagine(.jpg/.png/ .gif/ .bmp/.cur/.ico/ .tif/.tiff/.xbm)

Video(.mp4/ .m4v/.mpv/.avi/.flv/.mkv/.mov/.mpg/.rm/.rmvb/.wmv)

Mucic(.mp3/.wav/.aac/.aiff/.fia/.caf/.m4a)

Atenție: Pentru Dispozitiv IOS .Nevoie de a Descărca Gratuit App(CooDisk) în primul rând.Pentru Windows Computerul .Doar Conect-o.

Etichete: bon, sigiliul unitate flash usb, otg, 1 pendrive 1gb, trupa stick, ipad depozitare, pendrive usb f, 1 tb unitate flash, canon flash, nas de stocare extern

Criptare No
Certificare CE
Stil Stick
Nume De Brand nuilaks
Tip De Produs Flash Disk
Origine NC(de Origine)
Material Metal
Timp pentru a pieței Dec 2016
Greutate Produs 9g
Numărul De Model NF-USB-32
Pachet Da
Tip De Interfață USB 2.0

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea