De vânzare cu amănuntul reale 2GB/4GB/8GB/16GB/32GB ruby pendrive cap de craniu Metalic de forma pen drive usb flash drive, transport Gratuit+Picătură de transport maritim

25.77lei

32.62lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mai mult produs,bun venit pentru a alege!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Repere:

-100% Original USB Flash Drive;Poate trece H2testw test.

-128MB≈110 MB;4GB≈3.8 GB;8GB≈7.5 GB;16GB≈14.5 GB;32GB≈28.5 GB;64GB≈58.5 GB

-Viteza de scriere:3-6MByte/s; viteza de Citire:10-15MByte/s,capacitate Diferită are o viteză diferită.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plata:

1, plata Integrală trebuie făcută în termen de 3 zile.

Transport:

1,adresa de Livrare: Ne va livra conform default adresa ta și asigurați-vă că adresa este corectă.Vă rugăm să rețineți că va fi în plus, costul de transport maritim în cazul în care adresa este la distanță unul.Toate bunurile, inclusiv transport gratuit, nu include telecomanda costul de livrare.

2,Factura: vă Rugăm să confirmați informații detaliate despre factura de livrare, cum ar fi cât de mult preț ar trebui să scrie pe factura de livrare , cât de mult taxa de transport ar trebui să scrie pe factura, cum să descripe mărfurilor etc.

3,cele Mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Dacă nu există nici o excepție, va vom tine la curent lăsând un mesaj.

4,Expeditor: "Transport Gratuit" articol va fi postat prin China Post Air Mail/HK Post Air Mail/Singapore pachet de Aer, elemente pot fi controlate și urmărite on-line.De transport, în mod normal, durează 15 până la 26 de zile.Pentru bunurile nu transport gratuit sau dacă nu există nici o altă cerință de transport maritim, vă rugăm să contactați serviciul pentru o altă alegere doar ca DHL, UPS, Fedex etc.și la un cost suplimentar ar trebui să fie pe partea cumpărătorului.

5,atunci Când primiți bunuri, vă rugăm să verificați dacă ambalajul este rupt și mărfurilor este OK.Dacă nu este rupt cauzate de transport, vă rugăm să luați fotografie și cere curierul de a semna.Ne va ajuta pentru a cere compensații pentru tine.

6,taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Sfaturi:

1 nu folosi fișiere în flash USB direct.Ar fi bine mai întâi să copiați fișiere de pe computer pentru a funcționa și apoi copiați înapoi la flash USB după operație.

2 Pentru a extinde flash USB durata de viata lui, ar fi mai bine să conectați unitatea flash USB în jos, după operație, urgent.

3 Înainte de a scoate USB, vă rugăm să ștergeți simbolul de pe dreapta jos a ecranului PC-ului pentru a evita lipsă fișierele în vas.

4 vă Rugăm să nu formatați unitatea USB frecvent pentru că poate deteriora flash USB.

Garanție:

1, Toate elementele de care are 1 an garantie.

2, în Cazul în care elementul este defect utilizarea de către tehnice motiv,ați putea să trimiteți înapoi la noi pentru unul Nou.Clienții sunt responsabili pentru 2-way taxele de transport pe orice elemente returnate.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.

3, Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, În scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

4, garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de operare conidtions ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau instalare necorespunzătoare.

5,Nici o restituire a acceptat după 30 de Zile de la primire.

6,Elemente revenit după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.

Feedback-ul:

Suntem un vanzator cinstit pe Balioilhaircare.ro.Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate.Feedback-ul este important pentru noi, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Am guarentee să facă același lucru pentru tine.Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv.Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare.

Contactați-ne:

Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau trademanager, va vom raspunde în termen de 24 de ore de lucru.

Etichete: de buze mat, mac machiaj, ruj lichid, ruj metalic, ruj mat, mult machiaj, curățați capul de imprimare, tampon curat, 12 machiaj, Coreeană

Timp pentru a pieței Nov 2016
Pachet Da
culoare ARGINT
Greutate Produs 20g
Tip De Interfață USB 2.0
Criptare No
Nume De Brand NoEnName_Null
Stil model de avion
Produse De Stare Stoc
Numărul De Model U227
Tip De Produs Creative
Material Metal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea