Portabile de Jocuri pentru Copii Adulți 4.3 Inch, Portabil HD Joc de Mașini Moderne de Jocuri Video, Electronic Jucător Joc de

107.28lei

134.12lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stiluri noi si Jocuri:aspectul de aceasta consola de joc este de brand nou.Built-in de 10000 de nou educative interesante jocuri de puzzle .Mai benefic pentru creșterea sănătoasă a copiilor decât tradiționale de jocuri.

Mai mare și mai Clar Sn: 4.3-inch ecran de înaltă definiție, asigurarea portabilității, în timp ce, de asemenea, luând în considerare confortul de jocuri.Nu prea voluminoase sau prea mici.Adaptate pentru copii, desigur, ca un adult, jucătorii, de asemenea, puteți găsi plăcerea în ea.

Accidentat Incasabilă:Suprafata mata, anti-amprente, anti-zero.După o lungă perioadă de utilizare practică de testare, este suficient pentru a rezista la violență a copiilor.

Built-in baterie si memorie 8G: Built-in baterie reîncărcabilă 3.7 v baterie cu litiu, asigurarea unui flux constant de energie pentru fericirea copilului tau.Built-in memorie de 8GB de memorie, Magazin digitale, fotografii, muzică, videoclipuri și filme și să le împărtășiți cu prietenii și familia.

Surpriză absolută: Acest joc consola poate surprinde cu siguranta si copilul tau.Ca o zi de naștere, de Crăciun, cadouri de partid sunt foarte sincere.Noastre acopera orice defect cauzat în timpul de producție și de livrare.

Acest Dasuy 10X handheld consola de jocuri este un stil de brand nou, care este iubit de către mulți consumatori din întreaga lume.Construit în 10000 de jocuri gratuite.

Include sport, aventură și jocuri de puzzle, precum și de gândire și învățare jocuri care implică memorie, matematica și logica.

Nu jocuri violente,copilul corpul și mintea să o ia deplină de exercițiu.Acesta va avea întotdeauna ceva nou pentru a amuza în timp ce ai pic de dragoste sunt la domiciliu sau pe drum.

Ca o rece zi de nastere, cadou de crăciun pentru copii și adulți sunt într-adevăr o surpriză.

culoare:Negru/Alb

Material:ABS

dimensiuni:17*7.3*1.7 cm

Conținutul Pachetului:

1*consola de jocuri

1*setul cu cască

1*linie de date

1*av linie

Avertizare Și Precauție:

1. Înainte de a utiliza produsul, vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile.

2. Vă rugăm să lovit un echilibru intre joc si odihna!

3. Potrivit pentru copiii de 4+

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: pălărie de jocuri video, date frog joc, NINTENDO A COMUTA, fantoma stick, joc portabil player, Handheld Joc De Jucatori, date broasca y2 hd, consol joc, joc portabile, super famicom

Nume De Brand FGHGF
Comunicare Wi-Fi
Dimensiunea De Afișare 4.3"
Origine NC(de Origine)
Afișaj Color Da
Pachet Da
Numărul De Model Consola De Joc
Ecran Tactil Da
Certificare CE
Dimensiune 17*7.3*1.7 cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea