Date de Broască 8 biți 3.0 Inch Retro Joc Video Consola de Sprijin 2 Jucători Mini Handheld Jucător Built-in de 400 de Jocuri Consola Handheld

51.66lei

103.32lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

DATE BROASCA Y2 HDMI Wireless Controler de Joc Video

DATE BROASCA cea mai recentă versiune de pe gamepad, te simți foarte retro cu gustul copilăriei?Cred că răspunsul trebuie să fie!Filosofia noastră de design începe de la trend și tendința de ori, și pe scară largă acceptă opiniile clienților să introducă acest maner de control pentru toată lumea!

Construi în 620 Mini Retro Jocuri Video, Consolă de Sprijin AV Out

Suntem bine pregătiți 620 din copilărie clasic de jocuri pentru cumpărători (Unele jocuri sunt repetitive , vă rugăm să înțelegeți ) Te poti juca cu familia și prietenii și să se relaxeze în timpul liber!Vă oferă cea mai bună experiență de joc!

Remarcabilă Experiență De Joc

Ca o versiune imbunatatita a produsului Joc Consola a fost mult îmbunătățit în termeni de dimensiune a ecranului, numărul și calitatea de jocuri și ambalajul produsului.Cu un 3.0-inch ecran LCD color, 400 de jocuri clasice retro, suport modul de două-player,4-6 ore de ore de lucru continuu, ergonomic design corp și precise joc de butoane de control,Consola de jocuri poate oferi o mai bună experiență de joc.

Jocuri Clasice

Joc consola are nostalgic și unic 400 FC jocuri.Retro jocuri arcade, de logica si matematica, sport, puzzle, arcade, tir, acțiune, etc. Jocul nu este repetată.Juca diverse jocuri, pentru a satisface nevoile dumneavoastra.Te face să te simți mai lipsită de stres și nu pot să te duc înapoi la copilărie distracție.

Suporta 2 Jucători Pentru a Juca Pe TV

Suport TV cu Ecran Ieșire cu TV video și audio de ieșire de cablu.Jocuri consola este o nouă versiune a produsului de copii plug and play consolă de jocuri portabile.Acesta a fost adăugat mai multe jocuri interesante și suport modul de două-player,astfel încât să poată aduce mai multe restante experiență de joc pentru iubitorii de joc .Și retro clasic FC aspectul stil look este popular cu copii.Copiii tai vor place cu siguranta.

Cel mai bun Cadou pentru Copii și Distracție pentru Toată Familia

Elegant și design de moda,super-costul ridicat de performanță,de înaltă calitate stil vechi de școală jocuri de divertisment, sistem de dispozitiv,acesta va fi cel mai bun Ziua de naștere /de cadouri de Crăciun pentru copii și adulți, aducând mai multe râsete și fericire pentru întreaga familie.

Portabil și Convenabil de A Transporta

Compact și ușor handheld consola de jocuri, mini corpul, să-l cu tine.Cel mai bun mod pentru a vă relaxa în timpul liber, pe drumul de a lucra.Juca oricând, oriunde și bucurați-vă de distracție de tren, avion, camp sau de călătorie.

Baterie Reîncărcabilă

Built-in de mare capacitate 800mAh baterie cu litiu poate fi perceput.Jocul poate fi jucat timp de 5 ore la fiecare încărcare completă.Atunci când sunteți în deplasare, de călătorie, camping, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la funcționare.

Dimensiune Produs

Mai Multe Culori Disponibile

Ce este Inclus

1 * Retro FC consola de joc 1 * manual de Utilizare 1 * Cablu AV 1 * Cablu USB

Etichete: video consola x, du-te de buzunar, cutie retro joc consola, decor retro, pălărie de jocuri video, gameboy advanc, ne, bitboy, NINTENDO A COMUTA, data broasca

Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Comunicare USB
Numărul De Model XYY12092YXJ
Dimensiunea De Afișare 3.0"
Afișaj Color Da
Ecran Tactil No
Nume De Brand DATE DE BROASCA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea