Salt de Jumătate (Morgan Dollar și Chineză Palatul Monedă) de Oliver Magie de Aproape Trucuri Magice cu Monede Recuzită Magie Magician Pusti de Distracție

104.06lei

123.88lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Salt de Jumătate (Morgan Dollar și Chineză Palatul Monedă) de Oliver Magic

Acum avem Țopăit Jumătate în Morgan Dollar și Chineză Palatul Monedă.Acestea sunt de calitate superioară și foarte recomandat.Dimensiunea face ca acest set super vizuale.

Efect: Două monede sunt prezentate, un Morgan Dollar și un Chinez Palatul Monedă.Una dintre monede este scăzut în buzunar și-l imediat reapare din nou în mâna ta.Alte monede este plasat în buzunar și, de asemenea, hamei înapoi.Efectul se repetă din nou și în cele din urmă, când bietul spectator este pe cale să renunțe, tu deschizi mâna ta și spre surprinderea lui, totul a dispărut!

(Deluxe Set efect suplimentar) primele două monede au fost scoase dintr-o pungă de monede.Apoi, aceeași rutină ca cele de mai sus.În cele din urmă dispariția monede reapărea în monedă pungă și poate fi predată pentru examinare.

Disponibil în 2 versiuni, Set Standard și Deluxe Set

Etichete: magic, justiție magician lego, truc de magie, dexter, moneda truc de magie, magician trucuri profesionale, mare truc de magie, stil chinezesc, jucărie distractiv, magic profesionale

Material Metal
Este Instrucțiuni Inclus Da
Intervalul De Vârstă Adulti
Caracteristici Etapa
Performanța Forma Close-up Magic
Dimensiune One Size
Gen Unisex
Nume De Brand ZQION
Tip moneda
Avertizare Alte
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea