Fum 2.0 De Alan R - Trucuri Magice, Magia De Scenă,De Comedie,De Aproape,Clasic,Iluzii Street Magic De Jucării,Elemente De Recuzită,Stilou,Versiune Imbunatatita

58.84lei

70.03lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fum 2.0 de Alan R

Caracteristici îmbunătățite: cantitate mare de fum, nici o taxă, poate fi folosit de 200 de ori, rezerve pentru achiziții.Pen poate fi scris.

Produce un nor de fum din gură - la comandă.O versiune cu TOTUL NOU, cinci ani.

Ce este nou în această ediție?Se SCRIE .Perfect.Nu de comutare.

Creat de Alan Rorrison, FUMUL este un simplu, puternic efect cu infinit de aplicații.E final de utilitate dispozitiv.

De la lansare, FUMUL a fost al nostru din toate timpurile cele mai populare truc - și pentru un motiv bun.Comentarii vorbesc de la sine: "Geniu.Remarcabil.Înșelătoare.Și PRACTICE."

Fumul creat folosind FUM nu este de fapt de fum.E inofensiv vapori, realizate din compuși organici.Acesta nu cauzeaza iritatii sau disconfort de orice fel cu utilizarea responsabilă.Această nouă versiune permite, de asemenea, mai mari explozii de vapori.

FUM 2.0 este cu totul nou, cu un complet nou gimmick de mână artizanale de Terry Ady și instrucțiuni video de Robert Smith de la New York.Destul de bunuri sunt incluse pentru aproape o MIE de spectacole - și rezerve sunt disponibile în orice moment.

FUM este destinat pentru cei 18 ani sau mai în vârstă.Utilizarea, funcționarea și performanța de FUM este de înțeles să fie la propriul dvs. risk.By achiziționarea acestui produs, sunteți de acord consimțământul și înțelegere a acestui mesaj.

Etichete: mici de fum magic, magic, magie truc de fum, profesional trucuri magice, truc de magie, tom stone, magie sabie de jucărie, magician trucuri profesionale, 52 la 1, fum dispozitiv magic

Performanța Forma Close-up Magic
Gen Unisex
Avertizare Alte
Dimensiune One Size
Plastic Tip PC
Nume De Brand Enjoyer
Material Plastic
Caracteristici Etapa
Numărul De Model sdf54
Tip Pixuri
Este Instrucțiuni Inclus Da
Intervalul De Vârstă Adulti

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea