Câinele Portbagaj Protector Câine Rezistent La Apa Portbagaj Capac Pentru Câini Auto Universal Câine Capac De Protecție Cu Protecție Laterală Capac De Protecție Fo

79.12lei

105.50lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Multi-Funcția de Câine față de Pernă Acest portbagajului capacul are o excelentă rezistență la apă, acest protector de boot produs protejeaza capota portbagajului de câine de umiditate, murdărie și păr de animale.Boot protector servește nu numai pentru a transporta animalele de companie, dar, de asemenea, pentru a stoca plini de noroi și uzi elemente.Acest lucru protejează pad de umiditate, zgârieturi și lovituri.Puteți pune animalele de companie pe valiză și călătorie fericită!

De înaltă calitate, material impermeabil câinele pătură de protecție se face de înaltă calitate 600D Oxford impermeabil tesatura, care este rezistent la abraziune, rezistent la zgarieturi, rezistent la apa si realizate din materiale speciale.Pentru păr de câine care nu este ușor de curățat, ștergeți sau curat după cum este necesar.

Masina universala Portbagaj Pătură practice dimensiunile de 162 * 105 * 45cm precum și neutru de culoare negru al portbagajului pentru caini sunt potrivite pentru cele mai multe masini, dar vă rugăm să măsurați spațiu de încărcare a vehiculului dumneavoastră pentru a se potrivi dimensiunea optimă.Nu numai pentru câini de talie mică și câini de talie medie, dar, de asemenea, pentru câini mari.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat într-o varietate de locuri, cum ar fi cuști, canapele, parchetul și mașini.

Design practic Impermeabil și rezistent, atunci Când animalul tau este pe drum sau la picnic, nu vă faceți griji despre murdărirea sau deteriorarea portbagaj.Există un sac pe partea de câine pătură puteți pune unele lucruri mici (cum ar fi dogchains).Nu te poți minți doar în jos animale, dar, de asemenea, elemente pot fi plasate în portbagajul mașinii.Acest trunchi mat poate fi pliat și necesită puțin spațiu.

Ușor de instalat și de a elimina nailon Reglabil de fixare, care sunt perfect adaptate la înălțimea de depozitare.Patru Nailon puternic Autocolant curele preveni pătură de la alunecarea, și ventuze pe fiecare parte a saltelei asigura o conexiune securizată și sunt atașate cu ușurință la tetierele din spate cu o curea de umăr ajustabilă.Datorită simplu de blocare, instalarea este rapidă și ușoară și poate fi demontat și depozitat rapid.

Potrivit pentru cele mai multe masini, masina set este foarte usor de manevrat.Acest înfășurat tesatura are o excelentă rezistență la apă și previne contaminarea de noroi, părul de câine, pulberi și lichide.

portbagaj sunt 4 mari ventuze pe partea, care împiedică alunecarea din pătură și de a proteja de boot de murdărie.

Dacă nu ai nevoie de un portbagaj pătură, puteți rapid rabatați-l în sus și pune-o în mașină pentru a economisi spațiu.

Capacul portbagajului poate fi utilizat în diferite moduri: în mișcare, transport deșeuri de grădină sau alte activități posibile.

Culoare: Negru

Greutate: 1.1 kg

Livrare:

1 * animale de companie mat

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: basm borcan, float mare de alimente, cum curat carne, monedă falsă 24mm, sticla huawei o, ușa magnet jk, fals boy femeie, casă de telefon xs, masina de sârmă 2 5mm

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea