Animale de companie Casa Instrument gratuit de Asamblare Impermeabil în aer liber, Cat Adăpost Pentru Câini Mici Iarna Cald Pad Mat Pentru animale de Companie

17.92lei

26.34lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、de Înaltă calitate Material: Pet Casa este fabricat de înaltă calitate, acoperit cu PVC impermeabil Oxford pânză, cu burete captuseala, material de pluș în interiorul, care este rece și cald, și oferă un cămin cald pentru câini și pisici rătăcind în aer liber.Acesta este un impermeabil Un must-have pentru un vant in aer liber cat casa!

2、Păstreze Animale de companie Cald: Închis design animale de companie cuib pentru a proteja animalele de companie de la vreme de iarnă aspră.

3、Potrivit pentru Exterior: atunci Când luați animalele de companie pentru un picnic sau de călătorie, în frigul iernii, animalele de companie trebuie, de asemenea, să țină de cald.Acest animal de casă pat poate fi efectuată cu tine pentru a se asigura că pisica ta este protejat de ploaie și zăpadă.Păstrați-l cald și în condiții de siguranță toată noaptea.

4、Foarte adecvate pentru animale de companie de dormit în garaje, terase, hambare, balcoane, coridoare și chiar la domiciliu, în interior și în aer liber.Acesta poate fi folosit ca o pisică adăpost.

5、Instrument gratuit de Asamblare: extern impermeabil structura permite să fie plasat oriunde, inclusiv un mobil mat, în condiții de siguranță, non-toxice, si musca-rezistent.Acesta este cel mai bun animal de companie cuib

Caracteristici:

1. De înaltă calitate Material: Pet Casa este fabricat de înaltă calitate, acoperit cu PVC impermeabil Oxford pânză, cu burete captuseala, material de pluș în interiorul, care este rece și cald, și oferă un cămin cald pentru câini și pisici rătăcind în aer liber.Acesta este un impermeabil Un must-have pentru un vant in aer liber cat casa!

2. Păstrați Animale de companie Cald: Închis design animale de companie cuib pentru a proteja animalele de companie de la vreme de iarnă aspră.

3. Potrivit pentru Exterior: atunci Când luați animalele de companie pentru un picnic sau de călătorie, în frigul iernii, animalele de companie trebuie, de asemenea, să țină de cald.Acest animal de casă pat poate fi efectuată cu tine pentru a se asigura că pisica ta este protejat de ploaie și zăpadă.Păstrați-l cald și în condiții de siguranță toată noaptea.

4. Instrument gratuit de Asamblare: extern impermeabil structura permite să fie plasat oriunde, inclusiv un mobil mat, în condiții de siguranță, non-toxice, si musca-rezistent.Acesta este cel mai bun animal de companie cuib.

5. Foarte potrivit pentru animale de companie de dormit în garaje, terase, hambare, balcoane, coridoare și chiar la domiciliu, în interior și în aer liber.Acesta poate fi folosit ca o pisică adăpost.

Caietul de sarcini:

Culoare: gri

Material: impermeabil Oxford pânză și de pluș

Dimensiuni:

S: lungime: aproximativ 40cm/15.75 inch, latime: aproximativ 30cm/11.81 inch, inaltime: aproximativ 28cm/11.02 inch

M: lungime: aproximativ 48cm/18.90 inch, latime: aproximativ 32cm/12.60 inch, inaltime: aproximativ 28cm/11.02 inch

L: lungime: aprox 57cm/22.44 inch, latime: despre 42cm/16.54 inch, inaltime: despre 38cm/14.96 inch

Lista De Ambalare:

1*Animale De Companie Casa

Etichete: casa mare din lemn, cat, diy casă de păpuși, pat caine, pisica de casa casa în aer liber, margine pat pisica, casă de câine în aer liber, lepim, barbi tricou, pisica de casa din lemn, e49

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea