Portabil Pătură Moale Pirat Craniu Sabia Arunca Pătură Caldă Canapea Lenjerie De Pat Decoratiuni De Craciun Pentru Casa Pături

97.04lei

206.42lei

-52 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1,Permite manuală eroare de măsurare 1~3cm, vă Mulțumesc pentru înțelegere.

2,Cald prompt: Pentru lumina și rezoluție de afișare și din alte motive, imagini și obiect material poate haveslightly culoare diferenta, te rog, într-un fel prevala.

Dimensiune: 100X125cm,125X150cm,125X200cm,150X200cm

Stil:Office pătură, pătură Napping

Pentru sezon: Primavara, toamna, iarna pături

Culoare: Ca fotografii

Notă:

1. Ca efecte de iluminare, culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini.

2. Pictura nu este manual, este tipărită de mașini.

3. Pentru mai multe stiluri, de dimensiune mai mare, se amesteca comanda sau livrare intrebare, pls nu ezitați să contactați cu noi.

4. Putem face personalizat , putem face orice dimensiune doriți și de a folosi imaginile pe care le trimiteți la noi.Multumesc!!!

Feedback-ul

Dacă ați primit comanda vă rog Confirmă că mărfurile intacte .În cazul în care mărfurile sunt deteriorate, vă rugăm să nu semneze pentru comanda.Nu confirma primirea pe alibaba, să ne contactați în primul timp.Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a-mi despre întrebări și fotografii deteriorate despre produsul nostru, vă Vom trimite unul nou pentru tine.Dacă nu vrei unul nou, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, va vom da unele rambursare în funcție de prejudiciul produs.

Și dacă nu sunteți mulțumit cu elementul sau este pierdut de-a lungul drum, și să lăsați un feedback-ul rău sau de a deschide un litigiu, vă rugăm să ne contactați din timp.Feedback-ul negativ nu poate rezolva problema, ar trebui să ne spună problemele, Astfel încât să putem repara și te face fericit.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră, și așteptăm cu nerăbdare să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare din nou pe Balioilhaircare.ro!

Etichete: militar sabie din oțel, sabia cutit militar, cuțit săbii militare, 1095 din oțel carbon, sabie de luptă militare, din oțel inoxidabil de armă, fără, damasc sabie katana, armata sabie, sabia leu

Greutate 365g-850g
Sezon Primavara/Toamna
SKU LEX08255MTAZSM2
Grupa De Vârstă Adulți
model TIPĂRITE
Numărul De Model Pătură Flanel
Tip Coral Fleece Tesatura
Material Poliester / Acril
Technics Țesute
Caracteristică Portabil
Rezistența Culorii (Clasa A) 4
Se Spală Stil Mecanică De Spălare
Stil Modern
Clasa De Înaltă Calitate
Forma Dreptunghi
Utilizarea Avion
Model Tip Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea