Flanel Hanorac Pătură Moale, Cald, Halat Gros Tricou Pulover cu Mâneci capac Roșu și Negru Pătură Carouri pentru vizionarea TV

133.05lei

147.83lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Flanel Hanorac Pătură Moale, Cald, Halat Tricou Pulover cu Mâneci Catifea Roșie Groasă și Neagră Pătură Carouri

Puncte: 1、Blană Pătură Hoodie: te Ține cald și confortabil în timpul nopți reci în timp ce de camping, bucurându-se de muzică în aer liber, stau acasa, citesc carti, ma uit la TV, fac sport activități.

2、Cald și Confortabil: Portabil pături cu mâneci acoperi umerii și brațele, permițându-vă pentru a muta în jurul și de a folosi mâinile în mod liber.Imens de pluș capota ține capul cald și suficient de lung pentru a permite picioarele să se miște liber, fără curling sau alunecarea sau trăgându-le la podea, ținându-vă cald din cap pana in picioare.

3、Haine Potrivite: Nostru hanorac pătură este ideal pentru femei de a utiliza ca jachete, bărbați sau copii de a folosi ca un hanorac pătură.

4、Unul de Dimensiune: Unul mărime se potrivește toate cifrele, pătura este mare și în vrac, astfel încât este potrivit pentru adulți, băieți și fete adolescente în vârstă de 14 ani și mai mult.Mansete elastice la capetele mânecilor păstra mâneci în loc și mâinile.Patura este foarte cald și confortabil.Mașină de spălat.

5、Cadoul Perfect: Ea este un mare cadou pentru nevasta, nepoata, copii; Potrivit pentru Crăciun, ziua de nastere, ziua Recunostintei, Ziua Mamei, Ziua Tatălui.

Caietul de sarcini:

Material: flanel / bumbac

Culoare: roșu și negru carouri

Greutate: aproximativ 800g

Dimensiune: unul mărime

Dimensiuni(aproximativ): Lungime 88cm/34.65 în / Umăr 72cm/28.35 în / Bust 144cm/56.69 în / Talie 140cm/55.12 în / Maneca 49 cm/19.23 în

Lista De Ambalare:

1 * Pătură

Etichete: pătură moale hoodie, pătură spațiu, hoody carouri, negru carouri, pătură capota, canapea carouri, confortabil hoody, fantezie iepure, cuvertura de pat lion, red skull pătură

Greutate about 800g
Sezon Iarna
Setați Tipul No
Utilizarea Călătorie
Material Alte
Rezistența Culorii (Clasa A) Alte
Tip Alte
Caracteristică Portabil
dropship Da
Numărul De Model TV Pătură
Forma Alte
Technics Alte
Model Tip Carouri
Nume De Brand AIHOME
model Alte
Stil Modern
Grupa De Vârstă Adulți
Se Spală Stil Mecanică De Spălare
Clasa Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea