SanDisk CZ600 USB Flash Drive usb flash Pen drive USB 3.0 16GB 32GB 64GB 128GB Stick pendrive 3.0 Disc cle usb de mare viteză

18.71lei

37.41lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Compatibil cu Porturi USB 3.0 și 2.0

SanDisk Ultra Fler USB 3.0 Flash Drive este compatibil cu USB 2.0, astfel încât să puteți conectați-l la orice USB 2.0 sau 3.0 port.

Elegant și Durabil Carcasa de Metal

SanDisk Ultra Fler USB 3.0 Flash Drive dispune de un elegant, dar rezistent carcasa de metal care protejează mașina de neașteptate lovituri.Un design compact îl face ușor să se strecoare unitatea flash USB în buzunar, geantă sau poșetă și aduceți-vă fișierele cu tine oriunde.

1. Conexiune USB,suport Hot plug & Play.

2. Nici o sursă de alimentare externă .

3. Sprijini diferite tipuri de sistem de operare.

4. De Stocare de tip ssd, socuri electromagnetice și dovada.

5. Durabil de stocare a datelor

6. Viteza de rapid în a scrie/citi de transfer

7. Cerință Hardware: PC cu conexiune USB,Notebook-uri,MAC

8.Capacitate:16GB/32GB/64GB/128GB

Atenție:

Pentru a evita pierderea de date sau deteriorarea mecanică, nu opriți computerul și nu deconectați flash disk în timpul transferului.

Vă rugăm să nu scoateți unitatea flash USB atunci când este utilizat în caz contrar, datele pot fi pierderi.

După utilizarea USB flash drive, este mai bine să scoateți-l din aparat cât mai curând posibil.Care va ajuta pentru a prelungi durata de depozitare viață.

Vă rugăm să nu formatați unitatea flash USB în mod frecvent, în caz contrar USB vor fi deteriorate cu ușurință.

Notă pentru livrare

1. Timp de transport maritim internațional se va deteriora și se pisează pachetului, dacă ați găsit acolo este despachetarea semne, vă rugăm să nu semneze.Ambalajul exterior în stare bună, dar produsul pachetul de vânzare cu amănuntul prin extrudare deformare, dar nu afectează utilizarea produsului, este normal. 2. dacă Confirmarea se apropie,și încă nu beneficiază de bunurile,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde termenul de livrare.

Trebuie să știi:

(1).Reveni element trebuie să asigure integritatea mărfurilor, în caz contrar nu vom accepta returnarea. (2).Când ajungem înapoi element, apoi va vom returna banii. (3).Dacă insiști deschide disputa, puteți alege "motive Personale", "ușor de întoarcere", "metoda de transport maritim nu a fost așa cum este descris".atunci noi va putem ajuta pentru a obține banii înapoi cu ușurință.

Etichete: mai puternic cu tine, SanDisk, 64gb cu mașina, cle usb de 256 merge, sigiliul unitate flash usb, c usb memory stick, canon flash, lonati cheie usb, mino memorie usb, stick usb

Stil robot
Criptare Da
Pachet Da
Tip De Interfață USB 3.0
Greutate Produs 45g
Nume De Brand SanDisk
Timp De Garanție 5 Ani
Material Plastic
Numărul De Model CZ600
Timpul De Procesare Nava în termen de 2 zile
Tip De Produs Flash Disk
Timp pentru a pieței 2018 Anul
Validarea Suport Oficial De Verificare
Capacitate 16GB 32GB 64GB 128GB

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea