Hamster animal de companie Farfurie Zburătoare Exercițiu Veveriță Roata Hamster Mouse-ul Rulează Disc rat jucării Cușcă pentru animale mici Hamster Accesorii

16.81lei

24.03lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

welocome la magazinul meu,ne-am sprijini dropshipping

❤【DIMENSIUNE PRODUS】7.07x7.07x4.32inch / 18x18x11cm.

❤【DISTRACTIV SĂ se JOACE】animalul Dumneavoastră de companie va place pentru a rula pe farfurie zburătoare exercițiu roata.

❤【ROBUST si SIGUR】Solidă non-alunecare de suprafață de rulare este sigur pentru animale de companie picioarele și ușor de curățat și rezistente la mirosuri.

❤【ANTI-ALUNECARE FILET】radial Cu dungi de design, crește frecarea și pentru a evita hamster aluneca și cădea, de asemenea, funcționează mare pentru a oferi elan.

❤【JOGGING FUNCȚIONARE SILENȚIOASĂ SPINNER】spre Deosebire de alte scârțâie și zgomotos exercițiu roți, hamster nostru roata de tors este ultra-silent.Nu vei fi deranjat de nici un zgomot!

Etichete: cusca rat, tricotate jucării pentru animale de companie, de pluș, hamster tăcut roata, jucarie hamster, skoda kodiaq set de accesorii, hamster distracție jucării, personalizare auto accesorii, acousitc chitara accesorii, anime intimă accesorii

Material Plastic
Numărul De Model Hamster Exercițiu Roata
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea