Material de Aliaj de aluminiu Cratiță Non-stick Cotaing Caserola Cu Capac de Sticla de Bucatarie se Fierbe, se Prăjește, se Prăjește, Adânc, Abur Accesorii

132.55lei

165.67lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Natural sănătos Maifan pietre de acoperire, mai puțin gras fum non-stick oală, ecologic si non-toxic, non-stick de acoperire este foarte durabil, intareste rezistenta la uzura, după 100.000 de ori mai rezistent la uzura experiență, oala are durată lungă de viață.

Îngroșat din oțel inoxidabil de jos, mult mai durabil decât obișnuit non-stick oală, transferul rapid de căldură, căldură uniformă conducție, păstrând gustul original de alimente.

Aplicabile aparatelor de gătit: flacără deschisă, gaz, gaz lichefiat, casete cuptor, plita cu inducție, electric, aragaz ceramică, cărbune aragaz, etc..

A crescut îngroșat anti-opărire mânere, groase și rezistente la căldură, mâner confortabil, lumina pentru a lua ușor, mult mai potrivit pentru femei și persoanele în vârstă.

O oală de multi-scop, puteți găti supă, ouă prăjite, se amestecă-prăji, prajit, alimente aburit, etc., astfel încât vă puteți bucura cu ușurință distractiv de gătit.

Caietul de sarcini:

Material: interior și exterior cu piatră Maifan acoperire, jos cu oțel inoxidabil compozit jos, oală de corp cu material de aliaj de aluminiu

Funcția: se fierbe, se prăjește, se prăjește, adânc, abur

Caracteristici: non-stick oala, usor de curat, mai sigur și mai durabil

Tipul de acoperire: oțel inoxidabil capac de sticlă cu ramă de

Jos a vasului: magnetic inversat din oțel inoxidabil

Aplicabile aragaz: general

Lista De Ambalare:

Non-stick oală cu capac * 1

Etichete: femeile japoneze eșarfă, casserol inducție, grila tigaie, tub de sticlă pan, kawaii memo pad mult, aliaj pan, inducție cratiță, pan, email oală de lapte, se acoperă tava

Nume De Brand AIHOME
Certificare CIQ
Caracteristică Eco-Friendly
Aplicabile Aragaz Generale de Utilizare pentru Gaze și Aragaz cu Inducție
Material Metal
Dimensiune Foaie 20cm
Numărul De Model Tigaie Non-stick
Picătură de transport maritim Suport

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea