Anself Sexy Femei Boho Rochie Ștreangul De Gât Florale Imprimare Fără Mâneci Rochie De Vară 2020 Vacanță Lungă Alunecare Rochii De Plajă Vestidos

47.86lei

82.50lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Anself Sexy Femei Maxi Rochie Boho Ștreangul De Gât Florale Imprimare Fără Mâneci Rochie De Vară 2020 Vacanță Lungă Alunecare Rochie De Plaja Vestidos

Acest imprimeu floral rochie maxi este exact alegerea ideala pentru acest sezon!Reglabilă cu ștreangul de gât, se taie în spate, expuse umăr și închidere cu fermoar invizibil, aceasta rochie este perfect pentru a arăta figura subțire și fermecător recurs.Nu ezita, vino și ia-o!

Caracteristici:

Fabricat din material fin, confortabil de purtat.

Florale imprimare peste tot, proaspăt și elegant.

Taie design cu fermoar de închidere la spate.

Reglabil ștreangul de gât și mâneci stil.

Se taie cu o formă regulată.

Notă: poziția de imprimare ar putea diferi de cel afisat pe poze pentru pânză de tăiere este aleatoare.Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, înainte de a cumpăra.

Caietul de sarcini:

Marime: S (US2 UK6 EU32) / M (US4 UK8 EU34) / L (US6 UK10 UE 36) / XL (US8 UK12 UE38) / XXL (US10 UK14 UE 40) / 3XL (US12 UK16 UE42) / 4XL (US14 UK18 EU44) / 5XL (US16 UK20 UE46) (opțional)

Culoare: Albastru / Negru / Albastru Închis / Alb (opțional)

Material: Poliester

Decolteu: Ștreangul De Gât

Lungime Maneca: Fără Mâneci

Talie: Imperiu

Lungime Rochie: Podea-Lungime

Tip Model: Print

Stil: Sexy, Casual

Greutate: Aprox. 257-348g / 9.1-12.3 oz Notă:

Această dimensiune de îmbrăcăminte, care este numai pentru referință, vă rugăm să verificați de mai sus detaliate de măsurare a alege dimensiunea corectă, și pentru a permite 1-2cm (0.4-0.8") diferențele din cauza măsurare manual, mulțumesc.

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Lista De Pachete:

1 * Rochie de Femei

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import sau alte customscharges.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: femeie rochie de lână, rochie de femeie, batwing tunica, boho bijuterii, rochie boho, alunecare, dot polka, fantă dublă, buykud florale rochie, femei rochie boho dot

Decolteu Halter
culoare Albastru,Negru,Albastru Inchis,Alb
Decor NICI unul
Gen FEMEI
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Stil Boem
Origine NC(de Origine)
Material Poliester
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Varsta Varsta 18-35 Ani
Silueta Se potrivesc și Flare
Talia imperiul
Maneca Stil rezervor
Sezon Vara
lungime maneca Fără mâneci
Nume De Brand ANSELF
Rochie De Lungime Podea-Lungime
Model Tip Print
Numărul De Model vestidos

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea