Femei Rochie Denim 2018 primavara-Vara Casual Bumbac cu mânecă Scurtă de Îmbinare Blugi Casual Vrac Rochie Denim Femei Plus dimensiune WF049

95.63lei

159.39lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

femei Rochie Denim 2018 Primăvara și Vara Casual cu mâneci Scurte, din Bumbac Blugi Largi de Cusut Rochie Denim Femei Plus sizeWF049 Notă: personal înălțime și greutate sunt diferite, verificați drees dimensiune este potrivit pentru tine?Nu înțeleg puteți consulta, de asemenea, servicii pentru clienți.Multumesc bust

(cm) lungime

(cm) umăr(cm) S 86 76 36 M 90 77 37 L 94 78 38 XL 98 79 39 2XL 102 80 40 NOTĂ: 1. Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale. 2. Dimensiunea poate fi de 2-4cm diferă datorită măsurare manual.Vă rugăm să rețineți atunci când măsura. 3. Aceasta este dimensiunea Asia, te rog ignora tag-ul, Consultați dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea corectă!( 1 inch=2,54 cm 1cm=0.39 inch)!

Cald Sfat : vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real.

1).Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă Rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă Mulțumesc foarte mult.

2).Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3).Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

Contactati-ne

Dacă aveți orice probleme ne puteti contacta prin intermediul Balioilhaircare.ro mesaj sau manager de comerț.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta .Sper să avem o bună cooperare cu tine pentru o lungă perioadă de timp.

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Etichete: rochie denim de mari dimensiuni, rochie din denim mini, jean sundress, denim haina, rochie denim pentru femei, rochie denim vara, rochie denim lung, rochie denim doamna, rochie denim vânzare, afacere rochie

Talia Naturale
Stil Casual
Silueta O-LINIE
Maneca Stil Regulat
Decolteu O-Gât
Lungime maneca(cm) Scurt
Material Spandex
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand elvvqp
Gen FEMEI
Decor NICI unul
Model Tip Mozaic
Sezon Vara
Numărul De Model WF049

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea