Burete de machiaj Cosmetice Profesionale Puf de mai Multe dimensiuni Pentru Fundație Crema Anticearcan Face Moale 2-8pcs Burete Puf en-Gros

11.93lei

18.38lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Piei ispită 2/3/4/8PCS Machiaj Fundație Burete BB Cream Cosmetic Puf Anticearcan Puf de Pulbere Umedă Deveni mai Mare Frumusete alcătuiesc Instrumente Noi

Descriere:

Categorie produs: umed și uscat cu dublă utilizare puf

Material: Hidrofile poliuretan

Sfaturi: Înainte de a utiliza un nou puf, ar trebui să se înmoaie pentru o perioadă de timp și apoi în mod repetat stoarce cu un prosop uscat pentru a menține puf umed.Fundația ar putea fi mai amestecate și transparent în piele cu un puf umed.

Caietul de sarcini: uscat și umed, lumina machiaj, aplica make-up, moale si confortabil,curat și portabil

Pachetul Inclus: 2/3/4/8pcs Machiaj Cosmetice Puf (mai multe culori vă rugăm să alegeți favoarea ta)

Note:

Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

1. Q: nu-mi primesc pachete,ce ar trebui să fac?

O: Pls contact cu noi prin intermediul Balioilhaircare.ro mesaj în primul rând.Ne va ajuta și de a asigura inspecția de procesare link-ul.În același timp, aveți nevoie de a verifica adresa de livrare și dacă plata este de succes.De asemenea, dacă sunteți convenabil, pls verifica cu oficiul poștal din apropiere.

2.Q: Puteți sprijini Dropshipping sau en-Gros?

A: Da, piei ispită salută dropship, cumpărare în vrac și Personaliza logo-ul.Pls lasa-ne mesaj aici sau E-mail:[email protected] așteptăm cu nerăbdare de a avea mai multe afaceri cu tine .

3.Q: Ce ar trebui să fac atunci când am primit un produs?

A: vă Rugăm să verificați cu atenție dacă produsul primit este același ca ceea ce ai comandat.Dacă ați primit un produs greșit, produs deteriorat sau parțială de expediere a comenzii dvs., vă rugăm să contactați imediat la magazin pentru a obține suport post-vânzare.Ne cerem scuze pentru neplăcerile create pentru tine în cazul în care se întâmplă ceva de genul asta.

4.Q:Dacă am și alte întrebări, ce ar trebui să fac?O:Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj.Vom rezolva problema pentru tine în timpul orelor de lucru.Vă rugăm să nu vă faceți griji.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Etichete: balsam de flori, puff, magic machiaj, drăguț coreeană machiaj, geană pach, cosm, makup set, adânc konjac sponge, a4 geantă de mână, Cosmetice Puf

Caracteristică 1 Moale Q atingere,Piele-friendly Burete
Numărul De Model MAG5874/5853/5914/...
Tip De Element Cosmetice Puf
Utilizarea Cu BB Crema/Pudra/fond de ten Lichid/Fard de obraz
Cantitatea 2/3/4/8 Buc
Caracteristică 2 Pot fi utilizare umeda si uscata
culoare Portocaliu,Rosered,Piele,Maro
Dimensiune As picture show
Numărul de Bucăți Combo
Nume De Brand Piei ispită
Material burete moale
Origine NC(de Origine)
Greutate 16/72/85/93g

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea