3pcs/Lot Waterdrop,Ciuperci,Tăiate Oblic Forme Puf Capul Set de produse Cosmetice de Machiaj Fundație Burete Frumusețea Buna

20.65lei

41.25lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

3pcs/lot Waterdrop,ciuperci,tăiate Oblic forme puf capul set de produse Cosmetice de Machiaj Fundație Burete de Frumusete Puf Buna

100% Noua Caracteristica: Forma Speciala, de a Face make-up, cu nici dungi, nici zone cu prea mult machiaj sau prea puțin.Tip de element: Burete Puf de Pulbere de Culoare: roz,albastru si roz Forma: Waterdrop,ciuperci, tăiate Oblic 1. Tăietură oblică puf : Apex de costum pentru ochi, nas, buze săptămâni nu ușor de machiaj a site-ului,cum ar fi întreprinderile mici și flexibile.Diagonala avion este potrivit pentru zona de mare în domenii cum ar fi frunte obraji,bărbie, în același timp. 2.Ciuperci puf: Ciuperci cap poate realiza plat suprafață curbată de stoarcere efect potrivite pentru zona de mare, cum ar fi obraji,frunte pe machiaj foarte uniformă bine. 3.Waterdrop puf: Sfat pentru ochi,nas, buze săptămâni atent, asigurați-up, cum ar fi apă de suprafață curbată este potrivit pentru obraji,forehed și bărbie render intretinere. 4. Mâner: Mâner procesul de turnare prin injecție,perfect placare electrolitică tehnologie, frumos și ușor,convenabil de mână, machiaj ușor la mâini.NOTĂ: 1. Burete mic un pic fragil, post-înmuiate mort interes nu stoarce mâinile presat ușor uscat suficient de umiditate. 2. Este recomandat să folosiți cu uscat și umed burete separat se spală de 1-2 ori pe saptamana, cam o dată pe lună pentru a asigura igiena înlocuire.Pachetul Include:3 x puf(1xWaterdrop,1xmushroom,1x tăiat Oblic ), sac de opp pack, din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Mod de utilizare: 1. Uscat de utilizare 2. Utilizare umedă

Cum pentru a curăța:

1 .Element/s vor fi livrate în termen de 3-7 zile lucrătoare după ce plata este eliminat prin Alipay.

2.În cele mai multe cazuri, nu taxele prevăzute de tariful vamal sunt acuzați.Cu toate acestea, dacă există, cumpărătorul este responsabil pentru taxele prevăzute de tariful vamal exclusiv.Vă rugăm să contactați țării personalizate înainte de a plasa și de a licita.

3.Timp de transport maritim: EMS,UPS,DHL,FEDEX,TNT, în mod normal dura 3-7 zile lucrătoare.

China Post Airmail și Hongkong Post Airmail ia 15-30 de zile lucrătoare.

1.Cererea de retur este prezentat în formă de e-mail de la noi în termen de Șapte (7) zile de la data primirii produsului.

2.Elementul NU a avut nici numărul de serie eliminat sau au dezertat.

3.elementul trebuie să fie în starea inițială.

4.elementul trebuie să fie returnate cu urmărire nunmber ,și cumpărătorul va plăti tot cu taxa de transport.

5.Dacă elementul este defect, un înlocuitor va fi trimis sau de rambursare va fi emisă după ce elementul este primit.

Atunci când se întoarce elementul vă rugăm să includeți următoarele :

O: Balioilhaircare.ro cumpărători ID numele

B:motivul pentru returnarea bunului

Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ pentru noi, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspuns în 24 de ore pentru a rezolva probleme.

Dragi cumparatori,

apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile) de pe Ali și ne lăsați un feedback pozitiv.Sistemul nostru va face în mod automat pentru tine.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da neutru , negativ, feedback-ul sau low RSR( 1 PORNIȚI SAU DOUĂ STELE ).

Vă rugăm să ne contactați cu orice comentarii, întrebări sau sugestii.Toate e-mail va fi răspuns în termen de 24 de ore .Vă rugăm să vă asigurați caseta de e-mail nu ar fi blocat / filtrat-mail-uri noastre.vom fi bucuroși să vă ajute.

vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru WHOLESALES afacere,vom da cu siguranță un preț satisfatory

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă servi cu orice întrebare / problemă.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Negativ / Neutru Feedback-ul sau deschide orice cazuri.

Vom lucra 6 Zile pe săptămână, De la 9:00am - 6:00pm vineri - sâmbătă China Timp.

Etichete: machiaj spong, balsam de flori, spong, pensula machiaj fata, machiaj puf set, 0 burete de machiaj, frum blender, fata spong, beauty blender diamant, lava burete de machiaj

Cantitatea 1
Numele Modelului culori puf set
Tip De Element Cosmetice Puf
Nume De Brand Lily vise
culoare roz,albastru, portocaliu
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model pf003
Dimensiune 10.5*2CM
Material Burete si ABS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea