Autool BT360 Auto Tester Baterie 12V Digital cu Analizor de CCA Voltmetru Auto Generator de Tensiune de Încărcare Mobil RĂU Vehiculul de Încercare

104.14lei

173.55lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Limbi : Engleză,Spaniolă, Germană, Franceză,Rusă, Italiană Versiunea 2.limbi cu engleză, poloneză, Chineză, olandeză , Japoneză

link:

https://Balioilhaircare.ro/item/New-Arrival-BT-360-BT360-12V-AutoBattery-Tester-Car-Battery-Tester-BT-360-Higher-Cost-Performance/32772553846.html

BT-360 Baterie Tester adoptă în prezent, cele mai avansate din lume conductanța tehnologie de testare cu ușurință, rapid și precis de a măsura efectiv cold cranking amps capacitatea vehiculului de pornire baterie, stare a bateriei în sine, și de comun defect de sistemul de pornire a autovehiculului și sistemul de încărcare, care vă poate ajuta personalul de întreținere pentru a găsi problema rapid și precis, astfel, pentru a realiza rapid vehicul de reparații.

AUTOOL BT-360 Baterie Tester Caracteristici:

1. Test de auto pornire baterie plumb acid, inclusiv obișnuit de baterie plumb-acid, AGM plate placă de acumulator, AGM spirală baterie și baterie Gel, etc.

2. Detecta în mod direct de rău baterie.

3. Polaritatea la conectare inversa protecție, conexiune inversă nu va deteriora tester sau afecta vehicul si baterie.

4. Direct de testare bateria cu pierderi de energie electrică, nu este nevoie pentru încărcare completă înainte de testare.

5. Standardele de testare includ în prezent lume, majoritatea baterie standarde, CCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE, GB.

6. Suport multi-limbi

Dacă aveți nevoie, cum ar fi Chineza, Japoneza, etc, Pls contact cu noi, putem OEM pentru tine.

Funcții:

Principalele funcții ale BT-360 baterie tester include: baterie, test, test de demarare, de încărcare de testare și alte funcții suplimentare.

Test de baterie este vizat în principal pentru a analiza bateria statutul de sănătos pentru a calcula efectiv de pornire la rece capacitatea bateriei și îmbătrânirea măsură, care să ofere încredere de analiză a probelor pentru testare și de întreținere a bateriei.Se notifică utilizatorul să înlocuiți bateria în avans, atunci când bateria obtinerea de vârstă.

Test de demarare este în principal de a testa și analiza de pornire motor.Prin testarea efectivă necesară pornire curent și cuplarea tensiunii de pornire a motorului, se poate afla dacă motorul de pornire funcționează bine.Există mai multe motive pentru care motorul de pornire este anormală: sistemul de lubrifiere vina provoacă incepand încărcate de cuplu creșterea sau frecare a rotorului de pornire a motorului provoacă creșterea de frecare de pornire a motorului în sine.

Încărcare test este de a verifica și analiza sistemului de tarifare, inclusiv generator, redresoare, redresoare, diode, etc, astfel, pentru a afla dacă tensiunea de ieșire a generatorului este normal, redresoare dioda funcționează bine și curentul de încărcare este normal.Să presupunem că una dintre părțile menționate anterior nu este în situație normală, se va duce peste taxă sau incomplete încărcare a bateriei, astfel bateria va fi deteriorat rapid și, de asemenea, foarte scurta, folosind viața de alte încărcat de aparat electric.

Funcțiile suplimentare includ: Setați limba, voltmetru și ajustare luminozitate ecran.

Parametrii Tehnici

Cold Cranking Amps Măsură De Interval:

Măsura Standard

Măsura Gamă

CCA

100-1400

JIS

26A17--245H52

DIN

100-1200

IEC

100-1200

RO

100-1400

SAE

100-1400

GB

30-220Ah

BCI

100-1400

MCA

100-1400

CA

100-1400

Tensiunea sistemului: 12 tensiune de Intrare gama de tensiune: 9V~15V

Mediu De Lucru Temp .: -20°C-50°C

Acesta este aplicabil pentru producătorii de automobile, întreținere auto și ateliere de reparații, baterie auto fabrici, baterie auto distribuitori și organizații educaționale, etc.

Tester Structura:

BT-360 constă în principal din baterie tester unitatea principală și testare cabluri.

BT-360 Tester Baterie unitate principala capacul este fabricat din ABS rezistent la acizi plastic.

Lista de pachete:

1 * BT360 unitatea principală

1 * un manual de limba engleză pentru BT360

Etichete: foxwell caz, tensiune de metru ca, 12v baterie de litiu, incarcator auto mount, tester, motor auto tester, autool baterie tester, bst100, capacitatea bateriei testeri, 12 v baterie

Garanție 3 ani de garanție
1 Auto Tester Baterie 12V
Nume De Brand autool
Certificare CE
Limbi Engleză,Spaniolă, Germană, Franceză,Rusă, Italiană
Calitate Buna
Origine NC(de Origine)
Performanta Excelent și Stabil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea