12V 24V 220V Electrice Diesel, Kerosen Portabile de Combustibil Pompă de Transfer Auto Amorsare cu Comutator de Presiune Auto pompa

144.53lei

206.47lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Electric al pompei de ulei cu comutator de presiune: când Închideți ulei de arma,aproape în mod Automat, pompa de ulei, în același timp.când deschideți ulei de arma,deschide în mod Automat, pompa de ulei, în același timp

Tensiune: 12V 24V 220V

Aspirație de ridicare : 3m

Capul de ridicare : 15 m

Debit maxim: 50L

usd pentru: kerosen, motorină

Notă :

1.Pompa de ulei funcționează în mod continuu, fără absorbție de ulei inactiv mai mult de 5 minute, pentru a evita pompa de bază, decopertarea prin frecare daune de căldură.

2.Ulei Special pompa cu auto-amorsare pompa de motorina.Nu ar trebui să fie utilizate pentru scăzut punct de aprindere și de înaltă viscozitate ulei de gaze benzina.

3.Înainte de utilizare, ar trebui să confirme tensiunea de alimentare este în concordanță cu pompa de ulei.

4.Sursa de alimentare DC (+) (-),linia roșie este pozitivă, în caz contrar, nu pompa de ulei inversare.

5.Cum este indicat de săgeți pentru conducta de admisie și evacuare, conducta de admisie și accesoriile nu trebuie să prezinte scurgeri.În scopul de a asigura procesul de absorbție.

6.Filtrul conductei de admisie de tăiere pentru asamblare, pentru a evita greu resturi de aspirație a pompei de cavitate și deteriorarea pompei de bază, răzuire.

7.Întotdeauna scoateți filtrul de murdărie suprafață, suprafața de ecran nu poate fi reutilizat ciorapi înfășurat meticulos de filtrare.Numai în capătul de ieșire cu ciorapi înfășurat la filtru sau filtru care blochează cauzate de fluxul redus și deteriorarea pompei.

8.Nu este potrivit pentru lichide Inflamabile, e.g.benzină.

Etichete: seaflo, 12v pompa de apa, ats automatic transfer switch, 24v pompa de apa, pompa de combustibil, masina pompa, pompa de ulei de transfer, iluminat comutator de presiune, aer acvariu pompa, Pistol De Uns

Combustibil electric
Tensiune 12V
Teoria Pompă Rotativă
Tip Pompa cu palete glisante
Nume De Brand TYTYTY
Standard sau Non-standard Nestandarte
Fluxul 50
lift 8
Eficiența 300W
Aspirație diametru 25
Viteza 3600
Structura Pompă Multietajată
Greutate 4
Metoda De Conducere electromagnetism
Presiune De Înaltă Presiune
Putere electric
Cerere Contorizare
Debit De Ieșire 40L
Numărul De Model caiyoubYL
Utilizare Pompa De Aer

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea