Maxiscan MaxiAP AP200C Bluetooth Diagnosticare Tot Sistemul Scanere, Cititoare de coduri OBDII

371.60lei

825.78lei

-55 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

De ce să cumpărați AP200C?

1.Achiziționat software-ul suporta toate masina de serie, nu mai trebuie să cumpere software-ul de unul potrivit mașină de serie, de economisire o mulțime de bani. 2.Suport 8 tipuri de servicii,OLS/DPF/EPB/SAS/BMS/AIRBAG RESET/ACCELERATIE MECI/ABS SÂNGERA 3.ABS, SRS gratuit pentru primul an. 4.Comparativ cu AP200 și AP200M, AP200C adaugă mai multe funcții de servicii.

Maxiscan AP200C Descriere:

La MaxiAP AP200C este un cititor de cod & service instrument pentru a efectua cu ușurință 8 cele mai frecvente servicii de întreținere, inclusiv Resetare Ulei, EPB, BMS, DPF, SAS, Acceleratie Meci, ABS și Airbag Reset pentru toate vehicul de mărci și modele.La MaxiAP AP200C pachetul include un Bluetooth (BT) dongle și o MaxiAP200 app.Acesta este utilizat pentru a vă conecta la un vehicul OBDII port și conecta cu un dispozitiv Android sau iOS pentru rapid și ușor funcțiile de serviciu.Este compatibil cu aproape toate modelele de vehicule din europa, Asia si S. U. a vehiculelor, 1996 și mai noi.

Dicționar limba

Engleză, Chineză tradițională, franceză, germană, spaniolă, portugheză, olandeză, poloneză, suedeză, coreeană, Japoneză, rusă, italiană.

Cel mai frecvent efectuat funcții de serviciu în AP200C includ

1.Resetare Ulei De Servicii 2.EPB Serviciu 3.BMS Serviciu 4.DPF Serviciu 5.SAS Serviciu 6.Clapetei De Accelerație Meci De Servicii 7.ABS Serviciu 8.Airbag Reset Service

Ușor de utilizat

1.Descărcați și instalați aplicația 2.Registrul & Jurnal din 3.Lega VCI cu dispozitiv 4.Achiziționați și să instalați software-ul 5.Conectați conectorul MaxiAP200C Bluetooth dongle în vehicul este OBDII port. 6.Porniți motorul vehiculului pentru a-Cheie Pe Motorul în poziția Oprit. 7.VCI Conexiune Pentru dispozitive Android, apăsați M > VCI Conexiune sau VCI buton în partea din dreapta sus a ecranului de întâmpinare.Pentru dispozitive iOS, atingeți Setări > Bluetooth al dispozitivului iOS pentru a deschide funcția Bluetooth.Apăsați numele Bluetooth de pe ecran să-l asociați cu dispozitivul.Bluetooth nume începe cu AP, urmat de numărul de ordine al dongle. 8.Ta MaxiAP200C este acum gata de utilizare.

Record De Diagnostic Istorie:

Această funcție stochează înregistrările de testare vehicul istoric, inclusiv informații vehicul și preluate Codurile de eroare de diagnostic anterioare și servicii sesiuni, și afișează toate informațiile într-un ușor-de-verifica tabelul de listă, pe care o puteți vedea rezumate detalii și de intrare manual alte informații despre vehiculul de încercare și servicii prestate, etc. Istoria aplicație oferă, de asemenea, acces direct la testate anterior vehicul și vă permite să reporniți un diagnostic/serviciu sesiune fără a fi nevoie pentru a face de identificare a autovehiculului nou.

Rapoarte De Reparare

La MaxiAP AP200C aplicație poate salva de reparare raport de diagnosticare EOBD și servicii de întreținere sesiuni.Un PDF pot fi, de asemenea, generate de ușor de vizualizare, partajare și tipărire.După terminarea diagnosticul de vehicul și de servicii de întreținere, atingeți Salvare pentru a crea o reparație raport.Repararea raport este salvat în Rapoartele de Reparații.

NOTĂ:

ABS, SRS gratuit pentru primul an.Celelalte 6 sisteme de 29.99 DOLARI/an

Caietul de sarcini

Comunicații:BL 4.2 Dual-Mode Frecventa Wireless:2.4 GHz Gama de Tensiune de Intrare:9 VDC la 26 VDC Alimentare Curent:100 mA@12 V Modul Adormire Curent:3 mA@12 V Operare Temp.:0°C la 50°C Temp de Depozitare:-20°C la 70°C Dimensiuni (L*W*H):59 mm (2.32") * 44 mm (1.73") * 21.5 mm (0.85") Greutate:32.1 g (0.07 lb.)

Lista De Ambalare

1* AP200C 1* AP200C manual

Etichete: ascunde, dpf de, maxiscan maxicom mk808, autocom cdp, ps90 xtool, bluetooth primit, delphi ds150, 24v obd, cablu maxiscan maxisys, 2 elm

Caracteristici Lumina Verifica Motorul Oprit, Sterge Codurile
Versiune Software Cele mai noi
Tip De Element Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
Linii de vehicule incluse cu achiziționarea Toate marcile si Modele
Un Articol Similar Maxicheck Pro
Garanție 1 An
Features2 Multi-Limba De Interfață De Utilizator, Prietenos
Similare Item7 Lansarea CRP123 VII+ VIII CRP129
Conectivitate Bluetooth
Similare Item2 MaxiCOM MK808
Sprijinit System1 Clapetei De Accelerație Meci De Service, Resetare Ulei De Servicii
Similare Item1 MaxiCOM MX808
Limba Suedeză
Model Maxiscan MaxiAP AP200C
Similare Item5 Lansarea Easydiag Thinkdiag CRP909X
Notificare ABS, SRS gratuit pentru primul an
Software-Ul De Actualizare Da
Similare Item6 Maxiscan MaxiDiag MD806 MD808
Features1 Freeze Frame Afișează, Internet Actualizabile
De dezaerare automată Suport
Sprijinit De Sistem ABS, DPF, EPB, SAS, SRS, BMS
Similare Item3 MaxiCOM MK808BT
Caracteristici Speciale Bluetooth
Interfata OBD POATE, EOBD, OBD, OBDII
Acoperire Toate marcile si Modele de 1996+
Versiune Hardware Cele mai noi
Nume De Brand Maxiscan
Similare Item4 MaxiAP AP200 AP200H AP200M
Brand Maxiscan

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea