Multi-Scop Featherboards Pene de Bord pentru Router Mese Garduri Instrumente Gabaritul Mitra Slot pentru prelucrarea Lemnului

71.40lei

97.82lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Folosesc high-tech polimer materiale, Precizie, calitate și siguranță au crescut dramatic.aplicarea constantă de presiune, care în mod constant produce tăieturi curate.Ideal pentru masa, formator, trupa a văzut sau orice alte masini pentru prelucrarea lemnului cu un mitre comun ecartament slot.

Lista De Pachete: 2 x Placi de Pene 4 x Plastic Glisante 4 x Mânere din Plastic 6 x Garnituri 12 x Șuruburi (M6)

Livrare: 1. Puteți alege logistica ce ai nevoie, atunci când plasați o comandă. 2. Timp estimat de Livrare este numai pentru referință, dar nu promit.

Tarife: 1. Preturile nu includ taxele de import. 2. În cazul drepturilor de import achitate de către cumpărător. 3. Vânzător dispus să ajute pe vânzător cu vămuire, și să furnizeze documentele necesare, vă rugăm să contactați vânzătorul. 4. Există cerințe speciale pentru valoarea declarată, vă rugăm să informeze vânzătorul înainte de mărfuri expediate.

Feedback-ul: 1. Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea mediului de afaceri, 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Etichete: silca multi tool, deko multi tool, pană loc, casă de masă router gard, etabli tabel router, cutii de scule, semăna, router cutie comun jig planuri, router tabl, orizontală tabel router

Nume De Brand SOTRLO
Tip Combinație
Cerere Lemn Instrument De Lucru
Numărul De Model Leokk Mitra 011
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Origine NC(de Origine)
Dimensiune many
Pachet Cutie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea