Dual Port Sata La 5V 12V Power Over Esata Port USB Adaptor Converti Expansiune Converter Card se Conecteze La 2.5 Inch La 3.5 Inch Hard

31.05lei

40.34lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Utilizare:Pentru placi de baza au acum o mulțime de interfețe SATA, dar SATA nu vine cu sursa de alimentare.Acum puteți folosi acest adaptor în bord pentru a porni SATA la ESATA port cu putere, cu un mic 4PIN pentru a obține puterea, și apoi cu Power Over eSATA cablu citi cu Ușurință date de 3.5-inch hard disk-uri sau 5.25 inch drive-uri.

Pe interfata SATA pe gazdă pot fi convertite direct la o avea putere asupra interfata eSATA.Acesta nu ocupă PCI sau PCI-E sloturile de pe placa de baza.Pur și simplu montați adaptorul pe slot de extensie de pe carcasă.Power Esata: Hard Disk, fără sursă de Alimentare de 12V, Doar 2,5 inch.Power Over Esata Linie: Cu 2.5 V/3.5 inch/5.25 inch pentru HDD si Unitatea Optica cu 5V și 12V sursa de Alimentare.Cerințe Hardware:O placa de baza cu interfata SATA sau Un Riser Card

Funcțiile care pot fi atinse:1) Două porturi USB pot fi transferate cu potrivire USB2.0 cablu.2) Conectarea la cablul SATA poate comuta două Power Over Esata porturi și transfer direct la portul SATA la exterior.Nu este nevoie să demontați șasiu.Vă puteți conecta direct 2.5-inch hard disk-uri, 3.5-inch hard disk-uri, și de 5,25 inch unități optice.

Descriere:prin Urmare, disponibilitatea de Putere interfata eSATA este, fără îndoială, o alegere foarte buna. "Ultra-rapid rata de transfer și eficient protocol face ESATA cele mai puternice masă de stocare extern conexiune.Normal Esata: Numai de transmitere a datelor, nici o sursă de alimentare.Power Esata: USB2.0 si ESATA conectori numai, numai cu 5V de alimentare.Avea putere asupra Esata: USB2.0 si ESATA conectori numai, cu 5V și 12V sursa de alimentare.

Caracteristică:Extinde doi Power Over eSATA port de SATA gazdă.Oferim 12V/5V putere asupra port extern(4pin de alimentare TREBUIE să fie conectat).La 9pin antet pe această placă trebuie să fie conectat cu un 9pin antet pe placa de baza.Pachetul de conținut de acest card, inclusiv un USB 9pin să 9pin cablu.Power eSATA este eSATA + USB combo, NU eSATA sau USB port.Nici un driver necesare

culoare: albastru

Material: metal + PC

Conținutul Pachetului:

1 x Power Over eSATA La SATA 22Pin riser card

1 x SATA pentru Floppy disk cablu de alimentare

1 x DP Linia 9PIN-9PIN

Notă:

Adaptorul nu are nevoie să fie condus.Testul de viteza de pe hard disk depinde de viteza de pe placa de baza si hard disk.Nu are nimic de-a face cu acest adaptor.Atunci când de conectare SATA, depinde de placa de baza nu are suport ESATA, placa de baza trebuie sa fie deschis AHCI pentru a sprijini ESATA hot swap, dacă nu acceptă device manager pentru a găsi după refresh, unele plăci de bază trebuie să reporniți pentru a găsi dispozitivul, vă rugăm să știu.

Acest produs este doar un port USB si port ESATA comună conectorul USB este asigurată de 9PIN semnal, nu SATA afară.

Atunci când se utilizează ESATA pentru a utiliza un dispozitiv USB, trebuie să conectați potrivire cablu USB pe placa de bază și conectați unitatea floppy cablu de alimentare.

Ca o interfață externă, eSATA numai că oferă de mare viteză de transmisie a semnalului și nu oferă de alimentare.USB poate fi folosit ca sursa de alimentare și transmisie a semnalului, dar viteza este prea mică.

Daca placa de baza suporta POWER OVER ESATA, puteți folosi cablu ESATA și acest consiliu să se conecteze direct pe hard disk sau unitate optica.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Balioilhaircare.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Balioilhaircare.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Etichete: carduri de expansiune pcie, hard disk, ct20, Netac, hp pavilion hard disk sata conector cablu, m.2 șurub kit, 12v alimentarea hdd-ului, netac ssd, m.2 șurub, jeyi

Numărul De Model TOD
Data De Lansare 2013
Tip De Interfață Alte
Pachet No
Shell Material ABS
Viteza 4200RPM
Produse De Stare Stoc
Port De Expansiune NICI unul
Stil HDD
Interfață Rata 100-120 MB/s
Nume De Brand Netac
Cache 16MB
Tip Extern
Dimensiune Other
Cerere Desktop
A Sursă De Alimentare Externă Da
Capacitatea HDD-ului ≤ 60GB

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea