WUTA 781 din Piele Kit Cambridge Sac de Pre-perforate Semi-finite Manual DIY Retro moda Simplu Crossbody, Geantă de mână DIY Femei Geanta

339.14lei

484.49lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

WUTA Handmade Cadou ... din Piele Cambridge Geanta Semi-finite (Nevoie pentru a face de unul singur) Descriere: Nume: Mana Cambridge Geanta din Piele Kit Material:Primul Strat de piele tăbăcită vegetal Tip : Semi-finite din piele kit Co lor: 4 culori disponibile: Y măi să fie, Dragă, Șa Maro și Verde Închis.Dimensiuni: Ca imagine arată Aproximativ Greutate: 0.78 kg(354g) Pachetul Include: 24 de piese pre-tăiate din piele bucăți 1 set geanta buton (trebuie să instalați de unul singur) 5 piesă de mână de ace de cusut 5 metri mână ața de cusut 4 bucată de Latex Deget Pătuțuri Caracteristici: 1---- Acest Piele kit-ul include pre-tăiate neterminate părți din piele, hardware ,ace,ață și latex deget pătuțuri de copii.piele ne-au fost pre-perforate de cusut găuri,ai nevoie doar pentru a cusut și instalați-o din buton,pentru a face un prefect cadou pentru tine sau prietenii tai. 2--- - Le athercraft este un hobby care provoacă creative și de mână-abilități de lucru, cu această trusă din piele ai putea cu ușurință să facă o frumoasa r etro literare Cambridge sac 3----din Piele Material: de înaltă calitate, piele tăbăcită vegetal care celebrul brand de folosit,durabil și prietenos cu mediul.Din piele produse in Italia,prin intermediul unui vechi proces de tăbăcire vegetală, cu unic plasticitate și nu conțin substanțe nocive pentru om de agent, este singurul din piele, care poate fi contact cutanat direct.Și numai piele tăbăcită vegetal poate fi mai mult și mai luminos în timpul utilizării .Potrivit testelor de autoritate de SGS,produsele trecut FDA SUA și UE, standardele de protecție a mediului,și nu de poluare a fost găsit în toate cele 25 de indicatori de mediu testate. 4----Design Clasic:Tradiționale artizanale geanta din piele,toate colțurile și marginile sunt bine șlefuit, lustruit, și lustruit pentru confort îmbunătățit în buzunar și manipulare. 5----Bras s Hardware:Magnetic snap închiderea poate bloca automat pentru a Închide punga foarte Convenabil,nu este numai rugina si rezistenta la uzura,de asemenea, economice și practice.De ce sa alegi WUTA Pre-tăiate din piele kit? 1-----Confort - piele piesele sunt tăiate în 1:1 cu originalul șablon, reducând pragul tehnic,economisind timp și pierderi materiale.Chiar novice va fi capabil să facă un produs satisfăcător într-un timp scurt. 2-----Am subtiat piele la o grosime adecvată -în Funcție de grosimea cerință de fiecare parte, vom subțiat la cele mai bune grosime.În general, cele mai bune grosimea de portofel este de 1,6-2,0 mm,grosime maximă de geanta este de 1,6-2,0 mm, iar cel mai bun grosimea geanta din piele este de 1,5-3,5 mm. 3-----Pre-imprimate punct de cusut - ai putea lovi de cusut găuri, titlu acordat de pre-imprimate punct cu ciocanul,cusut cu fir și ace,geanta ar putea termina cu succes.ușor de a face o iubitoare de cadou pentru cei dragi prieteni.

Vă rugăm să rețineți înainte de a cumpăra: un.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.b.Vă rugăm să înțelegeți că există, poate, o mică abatere, deoarece pre-tăiate din piele va deveni mai mult după alezate cu masina.c.Vă rugăm să înțelegeți că există unele defecte naturale de pe piele tăbăcită vegetal, cum ar fi intepaturi de tantar, de culoare aberatiilor cromatice,naturale antirid,vă rugăm să rețineți că înainte de cumpărare.

Acesta este produs semi-finit, veți primi elemente, cum ar fi imaginea de mai jos, și culoarea în funcție de alegerea ta.

Etichete: vintage din piele sac de instrument, magazin wuta, de bază de piele kit de reparare, calendarul de instrumente din piele, ochiuri wuta, wuta vopsea, wuta piele instrument parte, ambarcațiunile geanta din piele de femeie, wuta template-uri de piele, instrument wuta

Tip Pielărie semi-finite
Material Piele naturala,legume tan piele
Numărul De Model WT781
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand wuta

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea