Cusdie 7 Buc Metal Stralucitor D&D Zaruri, Metal DND Zaruri Poliedrice Metal Zaruri Set, pentru Joc de Rol MTG Pathfinder

53.64lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cusdie Muti-culori Metalice Strălucitoare DND Zaruri

SET COMPLET

Acesta este un complet de zaruri set, inclusiv 1*D4, 1*D6, 1*8, 1*D10(0-9), 1*D12, 1*D20 și 1*D%(00-90).

GREUTATEA FRUMOS SI BINE ECHILIBRAT

Aceste metale zaruri sunt realizate cu mediu aliaj de zinc.Greutatea netă totală este de 6.67 OZ(189g), care este mai greu decât alte zaruri normale stabilite.Aceste zaruri va aduce o substanțială simt în mâini, rola perfect, și să fie bine echilibrat pentru a asigura un joc corect.

UTILIZATE PE SCARĂ LARGĂ

Acest zaruri set este perfect pentru o masă de zaruri RPG jocuri, cum ar fi Dungeons and Dragons, Shadowrun, Pathfinder, Magic the Gathering, Heroscape, Lume Sălbatică, Warhammer, Yahtzee, și multe alte zaruri-joc bazat.Puteți, de asemenea, le folosesc pentru jocuri de matematica și de predare.

Sfaturi cald

1. Chestii mici, vă rugăm să păstrați-le departe de copii și au nevoie pentru a juca sub supravegherea unui adult. 2. Pentru că de fotografie lumina sau lumina soarelui, poate exista o mică diferență de Culoare.Vă rugăm să înțelegeți. 3. Recomanda un turn de zaruri sau tavă zaruri de rulare, deoarece acestea pot face daune pentru suprafețe moi.

Etichete: zaruri dnd set, zaruri mari, egipt dnd zaruri set, d10 zaruri set, magic playmat, cub de metal zaruri, zaruri, zaruri set, mppt 60hz, card de mtg

Categorie Digital Zaruri
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand cusdie
Tip zaruri
Material Aliaj de zinc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea