Rezistent la apa Viziune de Noapte Auto retrovizoare/mers înapoi/de Marșarier Camera Parcare HD Vedere din Față Foto

45.79lei

109.01lei

-57 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Nou și de înaltă calitate, 480 linii TV color HD senzor de imagine,efectiv de pixeli: 720*580 pixeli,suport NTSC sistem.

|Unghi vizual obiectiv:vizibil gama mare de lucrări cu blind spot.construit în noaptea senzor imagine clară chiar și noaptea.

|Metal Solid design de locuințe.Rezistent la șocuri /rezistent la apă și rezistență Vreme,se potrivesc pentru toate condițiile meteorologice exterioare.

|Design unic:puteți alege distanța scară linie sau nu și poate fi alegerea oglindă / non-oglinda switcher,complet depinde de decizia ta.

|Ușor de instalat și de dimensiuni mici.Atunci când instalarea de camera de backup, vă sugerăm să vă instalați-l într-o poziție inferioară.Compatibil pentru majoritatea modelelor de autoturisme, inclusiv SUV, camionete, camioane,masini mini, etc.

Caracteristică:

Solid de metal de proiectare de locuințe.Rezistent la șocuri /rezistent la apă și rezistență Vreme,se potrivesc pentru toate condițiile meteorologice exterioare.

Design unic:puteți alege distanța scară linie sau nu și poate fi alegerea oglindă / non-oglinda switcher,complet depinde de decizia ta.

Ușor de instalat și de dimensiuni mici.Atunci când instalarea de camera de backup, vă sugerăm să vă instalați-l într-o poziție inferioară.Compatibil pentru majoritatea modelelor de autoturisme, inclusiv SUV, camionete, camioane,masini mini, etc.

Material:Metal

Dimensiuni:ca imagine

Culoare:neagră

Greutate: 230g

Număr efectiv de Pixeli: 720*580pixels

Etichete: mi camera de mers inapoi, viziune de noapte camera, camera auto retrovizoare, pentru rcd330, reversibile umplute, camera reverse, camera retrovizoare, t3 wireless, koleos bord masina aparat de fotografiat, camera video

Nume De Brand QIYOU
Linia Directoare Da
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea