28cm Tigaia Practice Unic de Piatră Maifan de Înaltă Calitate Folosesc Tava de Ou Tigaie Rotund în Formă de Oală Pentru Gătit de zi cu Zi Folosesc Vase de Bucătărie

97.12lei

136.76lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1 BUC Tigaie Practice Unic de Piatră Maifan Bucătărie de Înaltă Calitate, Utilizarea Pan Ou Tigaie pentru Gătit de zi cu Zi de Utilizare de Bucatarie

Descriere

Diferite cu același gen de produse, produsul nostru sunt realizate de înaltă calitate, maifan piatră și oțel inoxidabil material.Multi-funcțional, și potrivite pentru diferite metode de gătit.Piatră Maifan au puternice proprietati Anti-imbatranire, efect de purificare, pot ajuta sa devii mai sanatos.Pan nostru este mare pentru prajit, sauting, de gătit, grill-ul, și mai mult.Un bun ajutor în bucătărie.

Caracteristici

- Culoare: Roz.

- Material: Aliaj De Aluminiu+Inox+Piatra.

- Dimensiune: 48.5x28x7.7cm.

- Din pură naturale de piatră maifan materiale, piatră maifan au puternice proprietati Anti-imbatranire, efect de purificare.Păstrați-vă sănătos lungă perioadă de timp.

- Suprafața vasului a non-stick de acoperire, fără chimice.Asigura atât o bună experiență de gătit și sănătoase folosind experiența.

- Combina sursă de înaltă calitate din oțel inoxidabil, aliaj de aluminiu și piatră maifan împreună, să-l practice și utile.

- La mâner robust sida în ridicare, și oferă o gaură pentru agățat atunci când nu este în uz.

- Mare pentru pâine pâine prăjită, tocănițe, preparate din ouă, burgeri, pui, pește și mai mult.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din Cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Pachetul de listare

1 x tigaie

Etichete: piatra de copt ware, forma purta, piatra de bucătărie pistil, verde tigaie ceramica, set de alimente, special oală de gătit, Piatră Maifan, casserol, oțel carbon tigaie, ceramic fry pan

piatra non stick găti marfa frigideira antiaderente ceramica
Caracteristică Aprovizionat
Aplicabile Aragaz Aragaz
fry pan din oțel sarten ceramica calidad
De Acoperire Oală NU
Numele 28cm Tigaie de gătit
Tigăi Tip Bucătar Bucătărie
Diametru 28cm
Capacitate 1L
Tip Wok Non-stick
Material Ceramica
Tip De Metal Oțel Carbon
tigăi sarten de steel quirurjico
Numărul De Model Tigăi
Certificare CIQ
poele preparate din bucătăria Tigaie
Capac Vas De Tip Fără Acoperire Oală
panela de ceramica Bucatarie Tigaie
Nume De Brand ROSENICE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea