Diy 5D acasă decordiamond Tablou Plin de diamante broderie broasca imagine darul Manual cross stitch diamant mozaic XY1

19.08lei

24.78lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1:din Cauza limitei de măsurare, dimensiunea reală va avea cu siguranță unele mici erori (mai puțin de 2 cm).

2:Toate dimensiunile în magazinul nostru înseamnă, de obicei, Dimensiunea Imaginii .

NOTĂ: vă Rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele,numele Mijlociu și numele de familie în timp ce a face plata.

Va rugam sa completati corect adresa, inclusiv apartamentul tău Nu,Stradă,Oraș, Regiune și Țară,în caz Contrar, coletul ar putea fi, probabil, s-a întors!

Taie,face,de măsurare poate determina mărimea abaterii (plus și minus1-2cm de fluctuație),culoare aberație se datorează monitoare,vreme,de iluminat și de alți factori,Imaginile vor fi de culori diferite în diferite monitoare dar acest lucru nu afectează apariția de pictura,vă Rugăm să înțelegeți.

Stimate cumpărător, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.Acest lucru este foarte important pentru noi și vă mulțumim pentru înțelegere.

Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă. [Sfaturi]:rășină diamant necomestibile, nu lăsați copiii să se joace în scopul de a evita accidentele, cum ar fi înghițire.

Etichete: crăciun broasca de diamant pictura, cioara diamant pictura, broasca tpilet diamant pictura, broasca cocoș diamant pictura, accesoriu broasca, culoare broasca de diamant pictura, broasca hoodi, broască de pluș, amuzant broasca de diamant pictura, decor broasca

Numărul de Culori 30-45
Utilizarea Picturi
Material Rășină
Model Tip Animale
Forma Single
Nume De Brand YI LUMINOASE
Forma De Diamant Pătrat
Cadru No
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Stil Europa
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Zona Lipirea Plin

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea