De înaltă calitate, Ecran Protector cu amprente deblocare pentru Huawei P30 Pro UV film de Sticlă plin capac sticla

54.05lei

81.88lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notificare:

Acesta ar trebui să aibă mai multă răbdare pentru a instala protector de sticlă:

Pasul 1 : Curățați ecranul cu șervețel umed și pânză și eliminarea orice caz de la tine de telefon

Pasul 2 : bagi cheia gaura cu o etichetă,și apoi utilizați un cuțit sau o foarfecă deschisă adeziv lichid, cutie,fixați-l pe ecran(este recomandat ca adeziv fi turnat complet.Liantul care scade pe ecran poate să nu aibă bule de aer, dacă există bule de aer, de a folosi acul pentru a străpunge cu bule de aer pentru a da drumul aerului. )

Pasul 3 : Coaja de pe masca de film de sticlă,apoi se pune protector de ecran într-o poziție adecvată pe dispozitiv ÎNCET .VĂ ROG SĂ NU RIDICAȚI ȘI APĂSAȚI STICLĂ SĂ LĂSAȚI ADEZIVUL SĂ SE RĂSPÂNDEASCĂ,DOAR LĂSAȚI-L AUTOMATĂ DE DISPERSIE.(Foarte important)

Pasul 4 : Așteptați aproximativ o jumătate de minut să lăsați adezivul să se răspândească și nivel.

Pasul 5 : Dacă adezivul de preaplin, ștergeți cu o cârpă curată.După verificarea de retenție criterii pentru telefonul mobil temperat film, lampa s-a întors și înapoi de mai multe ori în jurul valorii de marginea de telefon, și după 3 secunde de întărire inițială (nu in mijloc), la marginea de adeziv a fost șters din nou, până când cleiul s-a revărsat. (Prevenirea margini albe sau lung bule pe margini)

Pasul 6 : Așteptați pentru evacuare pentru a finaliza, după ce adezivul se revarsă curat, după poziționare standard a temperat film este îndeplinită, rândul său, pe lumina.În caz contrar casate material.

Pasul 7 : Iradia telefon mobil sub lampa UV și necesitatea de a se aprinde de două ori timp de aproximativ 3 minute pentru a ajunge la complet vindecat poziție.

Pasul 8 : pentru a Goli ecranul,și stinge lampa UV pentru reutilizare.

pachet:1*lampa UV + 1*sticlă securizată+ 1*lipici sau 1*lampa UV + 2*sticlă securizată+ 1*lipici

Etichete: huawei p30 glasss, huawei p30 pro, huawei p30, p30 pro adeziv uv, telefon zte blade l8, p20 lite uv sticlă, huawei lite p30, sticla huawei p30, sticla huawei p40 pro, huawei telefon

Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul Da
Numărul De Model Pentru Huawei P30 Pro
Caracteristici Ultra-subțire
Tip Față De Film
Utilizarea telefon mobil
Edge-to-Edge Acoperire Da
Compatibil Marca De Telefon Huawei
Pachet Da
Nume De Brand Feitenn

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea