Iarna Cald 7.4 Baterie Electrice Incalzite Mănuși Reîncărcabilă Pentru Schi, Pescuit, Echitatie, Vanatoare Menține Mâinile Calde Bărbați Femei Dropship

106.08lei

132.59lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Încălzire Rapidă: Importate de înaltă eficiență compozit fibra de carbon sârmă de încălzire, de înaltă temperatura de încălzire, cu încălzire rapidă, durată lungă de viață, pliante rezistență, în condiții de siguranță și de încredere.

2、Design User-friendly: atingere cu Degetul, poate juca telefon mobil, asigurați-și primi apeluri în timp ce poartă mănuși, foarte user-friendly de design.

3、Degetele/Mana Spate Incalzire: Degetele și partea din spate a mână poate încălzi, mai cald decât multe mănuși de pe piață, care numai căldură mâna înapoi.

4、în condiții de Siguranță și de Încredere: Explozie-dovada baterie cu litiu, 7.4 V de siguranță de tensiune.

5、Timp de Încălzire: 2 7.4 V 3400mAh baterii cu litiu este necesar.Puneți acumulatorul în buzunar cu fermoar pe partea din spate a manusii și plug în buzunar, apoi apăsați 3 secunde pentru a porni pe smart switch pe mâna înapoi.Este nevoie de 3-5 minute pentru a ajunge la 38-45 grade, timp de incalzire poate dura timp de 2,5-6 ore.Timpul de încălzire variază în diferite regiuni.

Caracteristici: Windproof/waterproof/alunecare/cald.

Caietul de sarcini:

Nume: Termale În Aer Liber Mănuși

Tesatura: Ta de catifea material rezistent la apa / garnitură de catifea

Dimensiune: dimensiune gratuit

Culoare: negru/visiniu

Baterie: 3400 mAh

Tensiune: 7.4 V

Temperatura: 38-60 grade

Încălzire părți: degetele, mâna înapoi

Dimensiune(L*W, aprox.):

28*14cm/11.02*5.51 în

Lista De Ambalare:

1 Pereche de Încălzire Electrică Mănuși

Baterie*2

Încărcător*1

Noastre Brazilia prieteni:Brazilia Post temporar a anunțat că va percepe o taxă de aproximativ US$3.50 pe comanda pentru toate colete internaționale pe 27 August (ora locală).Această taxă este plătită de către cumpărător după o declarație pe proprie răspundere, și va fi rambursat în cazul în care nu este plătită.Dacă nu poți accepta să plătească $3.5 Taxe Vamale, va rugam nu plasati comanda.

Mai multe informații vă rugăm să verificați urmând link-ul, multe mulțumiri pentru înțelegere!

Etichete: elegant mănuși de mână pentru bărbați, exo încălzit mănuși, iarna mâneci mănuși pentru bărbați, încălzit mănuși glovll, încălzit cizme mănuși, de iarnă mănuși de mână copilul, slim încălzit mănuși, cărucior de iarnă mănuși de mână, încălzit mănuși universale, de iarnă mănuși de mână de om cald

Material /
Numărul De Model Încălzit mănuși
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea