Original ZNTER 10buc AA 1.5 V 1700mAh Baterie Reîncărcabilă USB de Încărcare Litiu Baterry Acuzat De Cablu Micro USB Picătură de transport maritim

228.19lei

312.59lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

ATENȚIE: Acest ZNTER acumulatorul poate fi încărcat prin cablu Micro USB.Alte încărcătorul nu poate percepe,vă rugăm să știu asta!

ZNTER 10BUC/set AA Reîncărcabile Baterii de 1,5 V 2A 1700mAh USB de Încărcare a Bateriei de Litiu

Caracteristici

Nume produs: 4BUC AA baterii cu litiu Micro USB de încărcare

Model: ZNT5-1-BR

Shell Material: de Înaltă calitate rezistent la foc plastic ABS shell + electrod de cupru

Celule baterie Tip: Premium A + clasa de litiu polimer baterie de celule

Durata de viață a bateriei: 1000 la 3000 de ori

micro usb cablu de încărcare lungime: aproximativ 25CM/9.84 în

micro usb curent: 2A

Tensiune nominala: 1.5 V

Capacitate nominală: 1700mAh

Standard metoda de încărcare: Micro USB input / 5V

Curent de încărcare maxim: 300mA

Sarcina maximă tensiune: 5.5 V

Complet încărcat timp: aproximativ 2 ore

Curentul maxim de descărcare: 2A

De descărcare de gestiune cut-off voltage: 1.1 V

Culoare: negru, verde

Dimensiune produs: Diametru * Înălțime: aproximativ 14 * 50mm/0.55 * 1.97 inch

Executiv Standard: GB 31241-2014

Atenție client : capacitatea bateriei am marcat este original reîncărcabilă capacitate , și nu va avea o cantitate mică de pierdere de energie în timpul de descărcare a bateriei de proces.Fenomenul este normal în baterie .Vrea să te pot înțelege .Vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la calitatea produsului , noi sunt originale ZNTER Fabrica de Baterii .Dacă aveți orice întrebări sau nevoie, vă rugăm să nu ezitați și să ne contactați direct ,vă vom ajuta să o rezolve în termen de 24 de ore .Vă mulțumesc din nou pentru sprijinul dumneavoastră și de încredere .Bine ati venit la magazinul nostru, data viitoare .

1. Am expediat coletul în termen de 3 zi lucrătoare după plata clare. 2.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Cumpărătorii sunt responsabili pentru aceste acuzații. 3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare 4.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. 6.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta 7.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

1.12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU 3. ÎNLOCUIȚI ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. 4.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro!

1. Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile) de pe Balioilhaircare.ro cu un"PERFECT 5 STELE" si lasati-ne un feedback pozitiv.Avem, de asemenea, va face același lucru pentru tine. 2.Dacă nu sunteți mulțumit de tranzacție pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul. 3.Facem tot posibilul să asigurați-vă că Balioilhaircare.ro Client 100% Mulțumit și rezolva orice probleme pentru tine.Noi credem thateverything ar putea fi rezolvate prin comunicare.Vom fi aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru tine. 4.Toate e-mailurile și mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.

Etichete: cablu usb pentru wiko, încărcător de baterie de litiu, aa batteri încărcător, 26650 li-ion, auto încărcător de baterie, aluat, baterie li-ion, aa znter, baterry înlocuire baterie reîncărcabilă, baterie aa recharg

Caracteristică 1 10BUC/set batteria
Nume De Brand znter
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Pachet Pachet 1
Setați Tipul Incarcator Seturi
Acumulator De Schimb Da
Dimensiune AA
Tip Li-ion
Caracteristică 9 powerbank bateria
Baterie Număr 10 Baterii
Notă cu Cablu de DOLARI
Tip De Unitate Set
Caracteristică 2 AA baterie cu litiu
Caracteristica 7 Baterii reîncărcabile AA
Caracteristică 8 pilha recarregavel
Capacitate Nominală 1700mAh
Caracteristică 4 1.5 V Baterie
Caracteristică 6 Baterie AA
Tip De Element Baterie Reîncărcabilă
Numărul De Model ZNT5-1-BR
Caracteristică 3 Micro USB de Încărcare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea