Auto Soft bare transversale 2 Buc/Set Negru de Bagaje Ușor Rack de Încărcare 60kgs Pliabil Oxford Universal Transport Auto Rack Kit Universal de Masina

187.92lei

264.69lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Auto Soft bare transversale 2 Buc/Set Negru de Bagaje Ușor Rack de Încărcare 60kgs Pliabil Oxford Universal Transport Auto Rack Kit Universal cele Mai multe Mașini

Nume produs: portbagaj de acoperiș moale

Uni Tip: 2 bucati / Set

Material: Oxford 600D +PVC

Culoare: Negru

Dimensiuni: 125 *18* 7 cm / bucata

Spuma dimensiuni: 4 0*12* 7 cm

Dimensiune ambalare: 26 *1 5 * 4 5CM

Portante: 60kgs

Caracteristici

Ușor pentru a se potrivi portbagaj, nu sunt necesare unelte, livrat cu sac de depozitare la îndemână pentru convenabil de a împacheta într-un vehicule de boot

Acest soft rack este alegerea perfecta pentru acele momente când doriți pentru a transporta în siguranță timp de panouri, plăci de surf și chiar și snowboard la plajă sau zăpadă folosind vehiculul dumneavoastră, Aceste soft rafturi înfășoară în jurul interiorul vehiculului dumneavoastră și vă va permite de a asigura placi pentru acoperis.Special căptușeală moale și extrem de robust catarame a se asigura că panourile nu va aluneca sau deplasa în timpul transportului.Acest sistem va funcționa pe cele mai multe vehicule, acoperis moale rack va transporta până la 60kgs, inclusiv suportul în sine, să nu depășească această limită.

(1) [Ușor pentru a se potrivi] roof rack, nu sunt necesare unelte, livrat cu sac de depozitare la îndemână pentru convenabil de a împacheta într-un vehicule de boot.

(2) Pliabil moale de haine, Include 6 plus asigurarea capcane pentru fiecare.Material de încredere Pentru o Viață Mai lungă - Acest soft rack set tampoane este integrat cu partea de sus clasa de spumă EVA și este asigurată de o vreme dovada Oxford cu maneci.Acesta este dotat cu tampoane si curele care va asigura un caiac sau de bord.

(3) a se Potrivi cele mai multe masini cu 2 sau 4 usi, nu este potrivit pentru masini cu airbag-uri.

(4) La ambele capete de bare poate fi livrat bunuri, deține în siguranță, plăci de surf, puternic sistem securizat asigură ușor, în condiții de siguranță de transport de placi, chiar și pe distanțe lungi.

(5) [Ideal pentru marfă] transportă bagajele, scări, plăci de surf, canoe, deșeuri de grădină și multe altele, care nu depășesc lungimea de masina.

Acoperișul moale rack va transporta până la 60kgs.Cu toate aceste greutăți, poate din exces de maximă pe acoperiș, care transportă greutate de unele vehicule, mai ales masina mai mica, este esențial, prin urmare, că vă verificați manualul de utilizare al vehiculului sau producătorii de recomandări pentru a se asigura că sarcina, inclusiv suportul în sine, să nu depășească această limită.

Încărcare raft la o greutate în exces de vehicule maximă acoperiș, capacitatea de încărcare poate deteriora autovehiculul acoperiș.

Asigurați-vă întotdeauna că sarcinile sunt fixate în siguranță și nu atârnă ca acest lucru poate deveni periculos și provoacă accidente cu alte automobiliștii.

Odată ce vehiculul este în mișcare fluxul de aer va încerca să ridice fața de orice sarcină, astfel încât este esențial ca un fixarea se face, deține față de sarcina de jos este cel mai important (curele suplimentare sunt furnizate pentru acest lucru)

Verificați periodic toate accesoriile pentru a asigura și sarcina este bine fixat.

Nu uita înălțimea suplimentar atunci când se utilizează și grijă e.g.atunci când intră acoperite de parcuri auto etc.

Întotdeauna a distribui greutatea uniform și siguranță.

Dacă aveți dubii, este recomandat transportă o încărcătură, inclusiv suportul de nu mai mult de 60 kg.

Pachetul Include: De

2 × moale portbagaj

Etichete: masina pentru portbagaj, cablul dvd, kriega depozitare, masina pentru autocolant, bike rack masina, suzuki jimny 2019 spate rafturi, honda cbr400 nc29 carenaj, montare acoperis, masina acoperiș corturi, rack acoperiș

Tip De Material Oxford & PVC
Lățime Produs 26inch
Tip De Element Acoperiș Rafturi Și Cutii
Articol Greutate 1.5kg
Greutate Maxima Recomandare 60kg
Caracteristici Speciale Oxford & PVC
Element De Lungime 45inch
Înălțime Element 15inch
Nume De Brand GISAEV

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea