Vara Femeile Găleată Pălării De Pescuit Plat Pescar De Oameni Elan De Imprimare Alb Palarie De Soare Din Bumbac Unisex Copii Mare De Protecție Solară Capac

11.07lei

22.09lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vara Femeile Găleată Pălării De Pescuit Plat Pescar De Oameni Elan De Imprimare Alb Palarie De Soare Din Bumbac Unisex Copii Mare De Protecție Solară Capac

Introducere:

Tip: Capac Găleată

Material: Bumbac

Gen: Unisex

Atenție :

1.Pentru că este un manual de măsurare, acolo poate fi un pic normal diferența.

2.Pentru că lumina / oglinda unghi / ochi etc,poate exista o diferență mică de fotografii.

3.Pachet: 1*hat

-Q&A

- PLATA

1. Am accepet Visa, Mastercard, Escrow, și așa mai departe.

2. Cumpărător rus ATTENETION: vă Rugăm să ne lăsați numele tau complet pentru Rusia politica.

- TRANSPORT

1. Va vom trimite produsul în termen de 2-3 zile (zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de Balioilhaircare.ro.

2. Transport prin transport maritim Regulat în 35-45 de zile lucrătoare (Brazilia, de obicei, nevoie de 50-70 de zile).Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să plătească un cost suplimentar pentru cea mai rapidă metodă de transport maritim.

3.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.

4. Atunci când primesc comanda, in 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție.Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

5. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare.Vom verifica-l pentru tine cu compania de transport și vamale.

- ÎNTOARCE & POLITICA DE RAMBURSARE

Dacă aveți orice întrebare sau nu există nici o problemă de articol, vă rugăm să ne trimiteți e-mail cât mai curând posibil.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.Noi credem că o bună comunicare va ajunge la un rezultat bun.Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi.

- FEEDBACK-ul

1. Feedback-ul pozitiv (5 Stele) este foarte important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul.Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta, ne vom asuma responsabilitatea de a rezolva orice problema.

2. Vă rugăm să ne contactați prin E-mail sau Scrisoare, înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Feedback-ul negativ nu rezolva nimic.

Cele Mai Bune Urări.

Etichete: găleată pălărie germina, bobhat, pălărie de iarnă, pălărie de om, hat pentru femei, bucket hat pentru femei, breloc diamant, capac germina, borseta naruto, găleată de plastic

Funcția protectie solara pentru drumetii/ turism/ pescuit
Gen Unisex
Tip Top Apartament
Feature1 Pescar Capac
Destinat pentru Femei/ Barbati/ Iubitorii De/ Cuplu
Material Bumbac
Tip De Element Găleată Pălării
Numele Departamentului Adult
Nume De Brand YISUYA
culoare Alb/ Kaki
Potrivit Sezon primavara/ vara/ toamna/ iarna
Numărul De Model fishmen capac
Feature2 Elan Print
Stil Casual
Model Tip Print

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea