Milivolt/microvolt amplificator de tensiune cu amplificator de semnal AD623/AD620 modul de amplificator de instrumentație

19.33lei

20.56lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Milivolt/microvolt amplificator de tensiune cu amplificator de semnal AD623/AD620 modul de amplificator de instrumentație

descriere produs:

Instrumentelor specifice amplificatorului de bază, rail-to-rail de ieșire, de înaltă inp ut impedanta, înaltă de mod comun raportul de respingere, redus de offset și de derivă, zgomot redus, de înaltă buclă închisă a obține stabilitatea și precizia de măsurare/amplificare.

Modulul de caracteristicile

1. High-end dedicat amplificator de instrumentație AD623 core, cu precizie mare și o bună liniaritate.

2. O singură sursă de alimentare, suport 3-5.5 V alimentare, usor de folosit!

3. Integrat de presiune negativă generatoare de modul cu dublă alimentare de funcționare, ușor de a face cu semnal negativ / semnal de curent ALTERNATIV.

4. Putere de intrare LC filtrare, pură și stabilă, pentru a asigura stabilitatea de amplificare a semnalului.

5. Built-in de tensiune negativă generatoare de module, nevoie doar de o singură sursă de alimentare pentru a funcționa cu alimentare dubla, simplificarea sistemului de proiectare.

6. Rail-to-rail de ieșire, de ieșire maxim leagăn este de +-VCC, dincolo de produsele de bază, cum ar fi LM358/AD620 (numai pentru VCC-1.5 V)

7. Mărire 2-1000 ori reglabile, să se adapteze la diferite aplicații, importate de NOI limite potențiometru, uniformă, rezistență la schimbare, stabilă, rezistență, prețul este mai mare decât piața internă potențiometru de 10 ori sau mai mult (inferior potențiometru de multe ori liber, deschide, bate, atunci Când rezistența este mare, mic, deschis, etc, este imposibil să se asigure că factorul de amplificare este stabilă, și este dificil de a asigura acuratețea.

7. Modulul este simplu, extensibil, și detaliate, convenabil pentru dezvoltare secundare.

Principalii parametri

Amplificator de Tip: a instrumentelor specifice Amplificator AD623 Core

Gama de intrare: 0.5 VCC (de exemplu, tensiunea între S+/S - este mai puțin de jumătate din tensiunea de alimentare.)

Gama de ieșire: +-VCC (șină de cale ferată)

Mărire: 2-1000 ori reglabilă.

Consum de energie: 150uA (tipic) 650uA (maxim)

Alimentare: 3-5.5 V

Castig de precizie: 0.35% (G> 2) 0.10% (G = 2)

Input offset voltage: 100-200uV

De intrare de offset de drift: 1uv/°C

Raportul de respingere mod comun: 90db

Câștig de lățime de bandă: 800KHZ.

PCB dimensiune: 40*23mm

Pin descriere si schema

Este recomandat pentru a testa copilul cu o mai mică mărire (de exemplu 50/100 ori) și apoi reglați dorit mai multe.Reglați O++ sensul acelor de ceasornic pentru a crește gradul de mărire (până la 1000 de ori).Atunci când maximă este ajustat, puteți auzi un click ușoară de la potențiometru, indicând faptul că acesta a fost ajustat până la capăt.Este de asemenea posibil să se utilizeze un rezistor pentru a repara erorile de mărire, astfel încât amplificarea valoarea va fi mai stabil.

Măsuri de precauție

1. Unii oameni se referă la REF ca reducerea la zero pin, astfel încât nu există nici o problemă, dar precizia de AD623 de bază este foarte mare.ARBITRUL este direct pedepsit, iar rezultatul este foarte aproape de 0. De fapt, nu este necesară nicio ajustare.Este recomandat să reglați REF pin tensiune numai atunci când traducerea este necesară tensiunea.

2. Acest magazin folosește importate de NOI limite potențiometru, regulamentul este uniform, stabil, de înaltă fiabilitate, prețul este de 10 ori mai mare decât pe piața internă potențiometru, non-comune interne potențiometru comparabile.

3. Abaterea de tensiune a AD623 este de 200 uv, ceea ce înseamnă că eroarea maximă de 200 uv pot fi generate pe tensiunea de intrare.Prin urmare, dacă tensiunea de intrare este mai mic, eroarea inițială este mai mare, și recomandat de semnal nu ar trebui să fie mai mic decât 3 mv.

4. La 3db câștig de lățime de bandă de AD623 este 800KHZ, care este, de a obține mai multe * frecvența = 800KHZ.Prin urmare, dacă DC semnal este amplificat, acesta poate fi de până la 1000 de ori.Dacă este amplificat de 800 de ori, semnalul nu ar trebui să fie mai mare decât 1KHZ.Dacă amplificarea este de 10 ori, semnalul nu ar trebui să fie mai mare decât 80KHZ, și așa mai departe, cea mai mare frecvență a semnalului, cu atât mai mare pierdere de amplificare.

5. Valoarea maximă a domeniului de reglare a REF terminal nu trebuie să fie prea mare, în caz contrar aceasta va afecta gradul de mărire.

6. Tensiunea de ieșire gama de amplificator este limitată de tensiunea de alimentare.Zona liniară a noastră AD623 modulul ajunge ++-VCC.Când AD620/LM358 si alte amplificatoare sunt alimentate de +5v si -5V, liniaritatea este doar între -3.6 V și +3.6 V.

7. ARBITRUL pin de AD623 poate trage doar sus/jos tensiunea de ieșire.În mod normal pedepsit.Când aveți nevoie pentru a utiliza REF pin-ul pentru a trage în sus sau jos la ieșire, puteți modifica tensiunea de acest pin.Cu toate acestea, în acest caz, ar trebui remarcat faptul că regiunea liniară de mărire nu se schimbă datorită schimbării de 5-pin, și o putere maximă nu depășește VCC.

Amplificator de instrumentație bunul simț

Diverse non-măsurători electrice, de obicei transformată de un senzor într-o tensiune (sau curent) de semnal, care este, în general slab, cu un minim de 0,1 µV, și un interval dinamic larg, de multe ori cu mari comune-modul de tensiuni perturbatoare. .Prin urmare, cele mai multe dintre senzorii trebuie să fie conectat la amplificator de instrumentație.Funcția principală este de a efectua precise amplificare de tensiune pe senzorul de semnal și de a suprima mod comun interferențe de semnal pentru a îmbunătăți calitatea semnalului.

Etichete: pic16f1947, ad623, ing, milivolt, ad620 amplificator, opa1632, 2n5401, ad623 module, 4 20ma, ad620 modul de amplificator

Numărul De Model ad623
Tip Alte
starea Noi
Nume De Brand SZYTF
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea