Figura de acțiune cel mai bun Windrunner colectie papusa PVC 15cm cutie-Joc plin de eroi figurina lume ca cadou 160717

64.62lei

79.78lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Figura de acțiune cel mai bun Windrunner colectie papusa PVC 14.5 cm cutie-Joc plin de eroi figurina lume ca cadou

material: PVC

inaltime: 14.5 cm ambalaj de siguranță NOTĂ: În scopul de a preveni daune la bunurile procesul de transport, produsul trebuie să fie utilizat ambalaj cutie,oferim două tipuri de metoda de ambalare , cu cutie de original pachet si nu este original cutie pachet, vă Rugăm să alegeți modul de ambalare înainte de plasarea comenzilor.

cutie de original

Produs Arată

Transport

Balioilhaircare.ro va verifica cardul de credit, și va dura 24 de ore.Atunci Elementele vor fi livrate în termen de 3-5 zile de lucru.Shippment va fi extins pe Chinezi de Sărbători.Pentru cumpărător, care nu au de a cumpara înregistrări, pls verifica cu atentie datele tale de contact pentru a evita greșelile se întâmple.

EMS 4-7 zile, uneori 7-10 zile pentru zone izolate.

DHL 3-5 zile de lucru, cu excepția week-end.

China Post Air Mail, în mod normal, ajunge în 15-30 de zile lucrătoare, uneori, pentru vamă și probleme legate de vreme sau zone îndepărtate, acesta va fi de până la 30-55 zile lucrătoare.

Taxe Vamale

Cum pentru taxe vamale, aceasta depinde de obiceiurile locale politica.Când ne-am aranja livrare a comenzilor, putem scrie "CADOU" pe ambalaj pentru a face să evite scumpe taxe vamale.Uneori merge, uneori nu.Dar vom face noastre cele mai bune și precupeți nici un efort pentru a vă ajuta.

Schimb

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cea mai bună calitate pe care le puteți.Dacă orice defecte sau probleme de calitate de elementele pe care le obține, puteți trimite-l înapoi în termen de 5 zile vei primi cu condițiile inițiale pentru un schimb sau de restituire, și după ce vom primi marfa putem retrimite unul nou pentru tine sau de a face o rambursare.

Dar cumpărătorul va fi responsabilitatea pentru continuare taxele de transport maritim.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și pozitiv feed-back este foarte important pentru noi.Va rugam sa ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și serviciu.

Dacă aveți orice probleme cu produsul sau serviciul, va rugam sa ne contactați în primul rând înainte de a confirma primirea și lăsați feedback-ul negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii!

Etichete: demon hunter illidan, poster lineage 2, cazul cel mai bun windrunner, bloodborn poster, lineage 1, sylvana, sylvana windrunner, 15 cm de acțiune figura, tabla de joc figur, zeul razboiului

Finalizarea Gradul Produse Finite
Material PVC
Numărul De Model t137
Nume De Brand DREAMME
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Marionete De Tip Model
Soldat Accesorii Soldat Produs Finit
Gen Unisex
Dimensiune 14.5cm
Mfg Număr De Serie Model
Tip De Element Papusa De Vinil
Tema Film & TV
Control De La Distanță No
De Animație Sursa JAPONIA
Mărfuri Atribut Periferice
Dimensiuni 14.5 cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea