DELTA PLUS de iarnă Rece casca Captuseala Vânt Rece Ține de cald Hidratare casca Captuseala aer liber temele Ține de cald Portabil pălărie

61.82lei

79.24lei

-21 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

nume: DELTA PLUS Vânt rece cald casca căptușite

Vanzari Cantitate: 1BUC Pălărie Tare de Linie / Sac ( vă Rugăm să rețineți nu există nici albastru casca de siguranță )

Vă rugăm să rețineți că această pălărie este o cască de protecție de linie, vânzările de imagine nu include o cască albastră!Poate fi utilizat singur!

De Certificare a produselor: UE certificare CE

Caracteristici: 1, plus cașmir material cald, delicat și materiale confortabile, cald și nu umflat, cald și durabil exterior piele vânt, umiditate în mediu umed poate fi, de asemenea, blocat. 2, cască de protecție căptușit cu butoane duble, duble de blocare, pentru a preveni alunecarea. 3, în scopul de a obține cel mai bun efect protector, direcția de a purta la refuz păstra mereu înainte, și reglați casca pentru a se potrivi dimensiunea de capul purtătorului prin spate cercuri.Instrucțiuni de utilizare: 1, scoateți casca construit bentita.

2, Cap pălărie hoop stabilit în cască la ora patru Captuseala primele patru găuri.

3, va fi echipat cu o bună susținere și pălărie de iarnă căptușită, a pus pe casca.

Aplicație: Potrivit pentru iarna sport în aer liber, ciclism, jogging, munca în aer liber, lucru aerian, de exploatare a pădurilor, construcții, mașini de operațiuni, operațiunile petroliere și alte industrii conexe.

Cum ar fi

Etichete: pălărie de siguranță, capac de siguranță, casca tactica, aramid casca, pălărie tare, smart box vontar, casca casca, casca pentru motocicle, conducerea mtb xxl, pachet tv

Nume De Brand Deltaplus
Dimensiune XXL
Numărul De Model Pălărie tare căptușite pălărie
Caracteristici Rece, durabil, vânt căști de protecție
palarie material Bumbac captuseala blana

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea