12PCS Dip Praf Sistemul de Sănătate Unghii Colorate Pulbere Set unghii nail art unghii sclipici unghii accesorii dip praf unghii pulbere

59.30lei

88.49lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

12PCS Dip Praf Sistemul de Sănătate Unghii Colorate Pulbere Set unghii nail art unghii sclipici unghii accesorii dip praf unghii pulbere

Puncte: 1、1、SANATOS si DURABIL ... Mai durabil, unghii praf scufundare este miros gratuit, rezistent la ciobire și cracare, respirabil, rezistent la apă, cu nici o deteriorare a unghiilor paturi.

2、2、UȘOR DE UTILIZAT --- Dip Praf Sistemul nu are nevoie de lampa UV pentru a vindeca, care este mai bine pentru pielea ta și a unghiilor; pulberile sunt extra fin perfect pentru absorbția în stratul de bază, Ușor uscat și a plecat cu un finisaj neted.

3、3、LUNGĂ DURATĂ --- Dip Praf de Sistem Starter Kit este de lungă durată, chip-rezistent.Se poate păstra la unghii colorate și strălucitoare pentru aproximativ 2-3 saptamani, chiar și fără lampă de unghii uscare.

4、4、UȘOR SĂ se APLICE --- Dip praf este destul de ușor pentru oricine să se aplice, Doar un simplu 3-pas de scufundare sistem de design captivant unghii, ideal atat pentru saloanele profesionale și începător.

5、5, colorate praf scufundare este potrivit pentru a fi aplicat pe UV unghii cu gel, unghii naturale etc, este instrumentul perfect pentru designul unghiilor.

Caracteristici:

1. Sănătos și Durabil: Mai durabil, unghii praf scufundare este miros gratuit, rezistent la ciobire și cracare, respirabil, rezistent la apă, cu nici o deteriorare a unghiilor paturi.

2. Ușor de Utilizat: Ca dip praf sistemul nu are nevoie de lampa UV pentru a vindeca, care este mai bine pentru pielea ta și a unghiilor; pulberile sunt extra fin perfect pentru absorbția în stratul de bază, Ușor uscat și a plecat cu un finisaj neted.

3. De lungă Durată: dip praf de sistem starter kit este de lungă durată, chip-rezistent.Se poate păstra la unghii colorate și strălucitoare pentru aproximativ 2-3 saptamani, chiar și fără lampă de unghii uscare.

4. Ușor de aplicat: dip praf este destul de ușor pentru oricine să se aplice, Doar un simplu 3-pas de scufundare sistem de design captivant unghii, ideal atat pentru saloanele profesionale și începător.

5. Colorate praf scufundare este potrivit pentru a fi aplicat pe UV unghii cu gel, unghii naturale etc, este instrumentul perfect pentru designul unghiilor.

6. De înaltă Calitate Material: praf scufundare este fabricat din material de înaltă calitate, non-toxic, ecologic, de lungă durată, luminoase de culoare și nu face rău la unghiile și pielea.

7. De lungă Durată: Nu este nevoie de lampa UV pentru scufundare pulbere kit, se dryes fără lampă.Aceasta Dura până la 2 până la 3 săptămâni.

8. Simplu de Utilizat: Doar un simplu 3-pas de scufundare sistem de design captivant unghii, ideal atat pentru saloanele profesionale și începător.

9. Mai multe Culori: unghii baie pulbere kit oferi mai multe culori de unghii baie pulbere pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

10. Aplicarea pe scară largă: colorat praf scufundare este potrivit pentru a fi aplicat pe UV unghii cu gel, unghii naturale etc, este instrumentul perfect pentru designul unghiilor.

Lista De Ambalare:

Strat De Bază*1

Activator*1

Top Coat*1

Perie Saver*1

Infiltrarea Praf*6

Pilă De Unghii*1

Perie De Praf*1

Etichete: caz huawei 5 marmură, cars mc queen captuseala, curele motiv flori, imbracaminte femei echipaje, margele africane jewere, trucuri cu cărți dezvăluit, bling papuceii copii, buffalo bărbați sac de mână, incarcatoare samsung 5 4

Numărul De Model dip praf
Material Unghii Pulbere Set
Tip De Element Sclipici Unghii
Origine NC(de Origine)
NET WT 200g
Cantitatea 12pcs

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea